Pojišťovna Wüstenrot má nové produkty

18.07.2001 | , Finance.cz
POJIŠTĚNÍ


Pod názvem SPONSOR rozšířila pojišťovna Wüstenrot svou nabídku o 3 produkty životního pojištění.

První životní pojistka Sponsor je vhodná pro mladé rodiny s dětmi a ty, kdo ručí za úvěr. Navíc v optimálním případě dostane klient na konci pojistné doby zpět to, co do pojištění vložil. Což je velice výjimečné, jinak je pojistka stejná jako ostatní produkty jiných pojišťoven pod názvem rizikové životní pojištění či pojištění při úvěru apod.
Kapitálová pojistka Sponsor představuje zajištění rodiny pro případ nešťastné události spojené s bezpečným dlouhodobým spořením. Na konci pojistné doby vyplatí pojišťovna sjednanou pojistnou částku zvýšenou o výnosy. Tuto pojistku můžete u ostatních pojišťoven nalézt od názvem kapitálové životní pojištění.
Penzijní pojistka Sponsor je forma životního pojištění, nejde o penzijní připojištění. Má zesílený spořící efekt a na konci pojistné doby si může pojištěný vybrat, zda chce mít částku vyplacenou formou pravidelné penze nebo jednorázově. Tento produkt můžete znát u jiných pojišťoven jako důchodové pojištění. 
Jedinou odlišností produktů Sponsor je plnění pojišťovny v případě pracovní neschopnosti a invalidity. Pojišťovna Wüstenrot zaplatí za pojištěného pojistné, který byl na pracovní neschopnosti delší než 6 měsíců nebo se stal invalidní.

Případ pracovní neschopnosti a invalidity si můžete u jiných pojišťoven sjednat jako připojištění. Za každé pojištění i připojištění se samozřejmě platí, proto je nutné se zamyslet, zda je ta či oná pojistka v dané situaci pro danou osobu vhodná. Neznáme ceny pojištění produktů Sponsor, proto nemůžeme jeho výhodnost posoudit…

Autor článku

Eva Šobáňová  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: POJIŠTĚNÍ