Nová příručka nakladatelství Verlag Dashöfer

19.09.2001 | , Verlag Dashöfer
Domovská stránka


Nová příručka nakladatelství Verlag Dashöfer  "Společnost s ručením omezeným a její jednatel" je produktem určeným nejširší podnikatelské veřejnosti.

Nová příručka nakladatelství Verlag Dashöfer  "Společnost s ručením omezeným a její jednatel" je produktem určeným nejširší podnikatelské veřejnosti.
 Jejím cílem je být průvodcem vlastníků firem, jednatelů, společníků i pracovníků společnosti s ručením omezeným při všech činnostech společnosti, a to ve všech fázích její existence, při zakládání společnosti, praktické činnosti, popř. i při ukončení činnosti - likvidace, konkurz.
 Publikace se zabývá především každodenními problémy, které mohou při výkonu podnikatelské činnosti vzniknout - změnami společností, činností jejich orgánů, zastupováním společnosti navenek, uzavíráním smluv, problematikou daňovou i pracovně právní, převodem obch. podílu, odpovědností a ručením jednatelů a společníků, likvidací společností, konkurzem a mnohým dalším.
Dílo je zaměřeno především na praktické využití předávaných informací, proto obsahuje značné množství vzorů konkrétních smluv, podání k orgánům státní správy, jakož i dalších dokumentů nezbytných pro běžný provoz společnosti.
 Profesionální zpracování konkrétní problematiky a kvalita textů i vzorů je zaručena složením kolektivu autorů, který tvoří především zkušení soudci, renomovaní advokáti, pracovníci ústředních orgánů státní správy, bank či jiných finančních institucí, kteří jsou na danou problematiku specializováni.
 Publikace "Společnost s ručením omezeným a její jednatel" je nezbytným pomocníkem při řešení každodenních problémů při běžném provozu Vaší firmy.

Autor článku

 

Články ze sekce: Domovská stránka