Spořte s buřinkou, vyhrajte kolo

30.10.2001 | , Finance.cz
BYDLENÍ


V soutěži, která je připravena  pro nové klienty stavební spořitelny na konec roku, lze vyhrát jedno z 630  jízdních kol…

Stavební spořitelna České spořitelny, a.s. připravila pro nové klienty soutěž o 630 jízdních kol. Zúčastnit této soutěže se může každý, kdo uzavře stavební spoření s buřinkou v době od 1. 11. do 14. 12. 2001, zaplatí v této době vstupní úhradu v předepsané výši a doručí  vyplněný soutěžní kupon na adresu uvedenou na kuponu.

Zapojte se do pelotonu těch, kteří mají rádi pohyb, radost ze života, pohodu a také jistotu a bezpečí domova! Staňte se vyznavačem životního stylu s buřinkou a získejte pěkný a hodnotný dárek k Vánocům! Na mladé do 29 let navíc stále čeká až do konce roku každý týden mobilní telefon! Nejjednodušší cestou ke smlouvě a k možné výhře je uzavření smlouvy na našem serveru.

Vyhodnocení soutěžních kuponů probíhá 1 x týdně. Odměněné kupony v předcházejících vyhodnoceních budou z dalšího  hodnocení vyloučeny. Podmínkou převzetí výhry je předložení dokladu o zaplacení vstupní úhrady.

Zdroj: Stavební spořitelna České spořitelny, a.s.


 

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: BYDLENÍ