Komerční banka nabízí garanci výnosu 3 % p.a. pro majitele pojištění VITAL Invest také v roce 2009

01.10.2008 | , Komerční banka
Tiskové zprávy


V rámci investičního životního pojištění VITAL Invest nabízí Komerční banka ve spolupráci s Komerční pojišťovnou garantované zhodnocení, které činí v roce 2008 3 % p.a.

V době citelných výkyvů kapitálových trhů mezi spotřebiteli obliba  produktů s garantovaným výnosem významně roste. Také proto rozhodla Komerční pojišťovna o zachování garance zhodnocení u produktu VITAL Invest ve výši 3 % p.a. i pro rok 2009.

V rámci investičního životního pojištění VITAL Invest si mohou klienti sami zvolit, do kterého z nabízených fondů budou chtít investiční složku pojistného vložit. Garantované zhodnocení mohou získat tehdy, pokud se rozhodnou investovat do Fondu s garantovaným zhodnocením. Garantované zhodnocení fondu je vyhlašováno vždy na období jednoho roku.

„Pro zbytek letošního roku, a po celý rok 2009, garantujeme našim klientům zhodnocení ve výši minimálně tří procent ročně. Ten, kdo si sjedná VITAL Invest například na konci září, tak může získat garanci tříprocentního zhodnocení svých úspor na dobu příštích patnácti měsíců,“ uvedl výkonný ředitel pro marketing Komerční banky Zdeněk Mojžíšek.

VITAL Invest je kombinací investování a životního pojištění. Klient sám určuje, zda bude jeho VITAL Invest spíše pojištěním nebo investičním nástrojem. V rámci pojistné složky nabízí VITAL Invest čtyři různé varianty rozsahu pojistné ochrany pro případ úmrtí podle toho, do jaké míry chce klient zajistit sebe a svou rodinu. Jistotu a zabezpečení je možné dále rozšířit například sjednáním komplexního úrazového připojištění.

Atraktivní výhodou pojištění VITAL Invest je garance návratnosti investice v případě pojistné události. Díky této garanci mají klienti KB jistotu, že oprávněným osobám bude vždy vyplacena částka minimálně v hodnotě dosavadní investice. Tato garance je automaticky poskytována všem klientům až do věku 70 let.

„Samozřejmostí je pak maximální flexibilita pojištění VITAL Invest. Mimořádné vklady a výběry nebo možnost přerušit placení pojištění, vše je přizpůsobeno tak, aby byl komfort pojištění maximální a pojištění tak bylo co nejvíce ušito na míru každému klientovi,“ doplnil Zdeněk Mojžíšek.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy