Rezidence Sacre Coeur - bydlení blízké Vašemu srdci

13.10.2008 | , SATPO
Tiskové zprávy


Rezidence Sacre Coeur vzniká v rezidenční čtvrti Hřebenky v městské části Praha 5. Její exkluzivní poloha uspokojí nejen milovníky městského způsobu života, ale nabídne i klidné bydlení v zeleni v přímém sousedství zahrady Kinských.  

Unikátní bytový dům splňuje všechny předpoklady současné moderní architektury. V osmi nadzemních podlažích se staví celkem 105 jednotek, všechny jsou dispozičně řešeny individuálně a s velkou pozorností. Některé z nich mají velké terasy, balkony a zahrádky, nechybí ani zajímavé mezonetové byty. V mnohých bytech jsou dvě koupelny, což ocení zejména rodiny s dětmi. V podzemních podlažích domu je dostatečné množství parkovacích stání a praktické sklepní prostory.

Přestože v osmi nadzemních podlažích Rezidence Sacre Coeur je na výběr z celkem 105 jednotek, každá jednotka má individuálně řešenou dispozici. Projekt nabízí velikosti 1+kk až 5+kk, od 43 do 217 m2. Některé jednotky mají příjemnou zahrádku do vnitrobloku, součástí  mezonetových bytů je terasa nebo balkon s jedinečným výhledem na Vyšehrad, Pankrác, Barrandov a Prokopské údolí. K přednostem všech jednotek patří velmi kvalitní vybavení, které je zahrnuto již v základní ceně. Jsou to dřevěné třívrstvé podlahy, podlahové vytápění v koupelnách, sanitární keramika, kvalitní baterie, keramické dlažby a obklady prestižních výrobců nebo dřevěná eurookna. Napojení na nejmodernější optickou síť poskytuje obyvatelům objektu vysokorychlostní internet, digitální TV a telefon. Nezapomnělo se ani na parkování. V podzemních garážích je dostatek parkovacích míst pro každého rezidenta.

Obyvatelé domu budou moci využívat služeb recepce, která jim bude zajišťovat předávání poštovních zásilek, ohlašování příchozích návštěv, obsluhu EZS (elektronický zabezpečovací systém) a mnohé další. Recepce bude propojena se všemi byty. Bezpečnost všech obyvatel je zajištěna 24 hodin denně moderním kamerovým systémem, který monitoruje veřejně přístupné prostory a garáže.

Rezidence Sacre Coeur je řešena velkoryse ve všech směrech, a to i z hlediska použitých materiálů. Základní cena zahrnuje velmi kvalitní vybavení bytů. Ve vybraných bytech budou instalovány klimatizace a videotelefony. Společnost SATPO je připravena vyjít Vám při vytváření Vašeho nového domova maximálně vstříc.

Bydlet v Rezidenci Sacre Coeur znamená žít v centru města a zároveň mít nadosah zeleň malostranských zahrad i možnost relaxace ve sportovních centrech v okolí.  Krátkou chůzí se dostanete na Malou Stranu, Pražský Hrad i Petřínskou rozhlednu. Kdo touží po příjemných procházkách v parku, může sejít z kopce do Kinského zahrady a pokračovat dále do historického centra Prahy. Pro ty, kteří chtějí bydlet blízko golfového hřiště, aby za golfem nemuseli daleko dojíždět, je bydlení v Rezidenci Sacre Coeur dobrým řešením, neboť golfové hřiště v Motole je vzdáleno pouhých 5 minut jízdy autem. Přes své umístění uvnitř města představuje toto sportoviště vyhledávanou oázu klidu.

Stanice metra Anděl spolu s nákupním centrem Nový Smíchov a multikiny Palace a Village Cinemas jsou od rezidence vzdáleny jen pár minut cesty. Nedaleko projektu se nachází také Arbesovo náměstí s veškerou občanskou vybaveností, v docházkové vzdálenosti od rezidence je i základní škola a Francouzské lyceum.

Rezidence Sacre Coeur to je nadstandardní bydlení, které Vás okouzlí.

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy