S kreditní kartou AURA další výhody u nových partnerů

14.10.2008 | , Cetelem
Tiskové zprávy


Společnost Cetelem rozšířila od října 2008 svůj věrnostní Klub AURA o nové obchodní partnery. Do současného portfolia spolupracujících firem přibyl například prodejce oken a dveří, jazyková agentura nebo autopůjčovna. Držitelé kreditních karet AURA tak mohou využít slev a výhod a ušetřit i tisíce korun.

„Od října jsme připravili pro držitele kreditních karet AURA atraktivní slevy u nových partnerů“, uvedla ředitelka Správy marketingu a komunikace Ing. Gabriela Pithartová. Klub AURA nabízí klientům  zajímavé slevy na vstupenky, nákupy CD či kosmetiky, na předplatné časopisů nebo na zájezdy. Stačí, aby klient u obchodníka zaplatil, v některých případech pouze předložil kreditní kartu, a okamžitě tak využil benefitu.

Klienti mohou u nových partnerů využít například slevy ve výši 30 % při nákupu plastových, dřevěných či hliníkových oken a dveří u společnosti VEKRA. Jazyková škola Skřivánek nabízí členům Klubu AURA 8% slevu na jazykovou výuku a 7% slevu na překladatelské služby. Držitelé kreditních karet AURA si mohou pronajmout vozidlo s 10% slevou u autopůjčovny Alimex.

 „Mimo slev u obchodních partnerů Klubu Aura mohou naši klienti navíc získat měsíční finanční odměnu za platby kartou v obchodech“, doplnila seznam výhod G. Pithartová. Za časté nákupy placené kreditní kartou jsou připsány zpět na úvěrový účet každému držiteli odměny, a to až do výše 1,5 % měsíčně z celkového nákupu, který byl kartou uskutečněn. Seznam všech nabízených výhod je k dispozici na internetových stránkách Klubu AURA www.aurakarta.cz.

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Tiskové zprávy