Kurzy na mobil a e-mail

19.11.2001 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


Minulý týden došlo k vylepšení zasílání kurzovních lístků bank na e-mail a mobil. V předvolbě telefonních čísel se objevila celá škála telefonních čísel všech operátorů (kromě Českého mobilu).

Minulý týden došlo k vylepšení zasílání kurzovních lístků bank na e-mail a mobil. V předvolbě telefonních čísel se objevila celá škála telefonních čísel všech operátorů (kromě Českého mobilu). U Českého mobilu si totiž každý klient definuje svůj e-mail např. jméno@mujoskar.cz. Zatím tedy musí využít klasický internetový e-mail.
Podobný problém je i u některých čísel společnosti Radiomobil, některý klienti totiž využívají e-mail na mobil ve tvaru např. jméno@click.cz. Zde je tedy stejný problém, nemůžete totiž znát jméno klienta. Jde to pouze u telefonů, jejichž e-mailová adresa je např. číslo@sms.paegas.cz nebo číslo@sms.eurotel.cz. Do budoucna připravujeme i možnost zasílání kurzů na tato zatím problematická čísla (nemají číselný e-mail).

Jak to funguje ?

Stačí, když zadáte svůj e-mail nebo telefonní číslo do formuláře, který najdete v sekci Bankovnictví (nachází se v pravé liště dole), zde si také vyberete banku, jejíž kurzy chcete a odešlete. Od dalšího dne Vám budou chodit e-maily nebo SMS.
Když si zvolíte kurzy e-mailem, bude Vám chodit celý kurzovní lístek vybrané banky. Pokud si vyberete kurzy na mobil, budou Vám chodit čtyři vybrané měny EUR, USD, DEM, ATS od vámi zvolené banky.
Pokud budete chtít kurzy odhlásit stačí zaslat e-mail na adresu finance@finance.cz, kde uvedete číslo telefonu nebo e-mail, který chcete odhlásit.

Autor článku


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ