Poštovní spořitelna nabídne půjčku bez poplatku za poskytnutí i předčasné splacení

15.10.2008 | , Poštovní spořitelna
Tiskové zprávy


Vánoce se blíží, Poštovní spořitelna proto na podzim chystá tradiční kampaň na téma „půjčky na cokoliv“. V době kampaně čeká na žadatele o půjčku výhodná nabídka – poskytnutí půjčky bez poplatků.

PS tak pro své klienty připravila dostupný zdroj financí k pořízení vánočních dárků, dovolené, nebo čehokoliv jiného. Kampaň s mottem „Půjčí mi trochu i hodně, ale vždycky výhodně!“, poběží v médiích od 20. října do 14. prosince.

Zájemci o půjčku se navíc mohou těšit na zajímavý bonus – v období kampaně nebudou muset platit žádný poplatek za poskytnutí úvěru. „I když kampaň v médiích končí 14. prosince, budeme poskytovat úvěry s benefitem až do konce roku,“ uvedl Jan Slanina, manažer útvaru Úvěry a bydlení Poštovní spořitelny.

„Jednoznačnou výhodou neúčelového úvěru je také možnost použít získané prostředky opravdu na cokoliv. Řada klientů bezesporu uvítá i možnost celý úvěr předčasně splatit bez jakéhokoliv poplatku,“ dodal.

Úvěr je určen pro osobní potřeby žadatele, není však potřeba uvádět účel použití. Výše půjčky se pohybuje od 20 až do 600 tisíc korun, splatnost si klient volí mezi jedním až sedmi lety. Úroková sazba je stanovena od 8,8 % p.a. (RPSN od 9,45 %). O úvěr mohou požádat klienti stávající, kteří mají v bance vedený postžirový účet (nebo jiný osobní účet u ČSOB), i klienti noví, kteří ještě účet nemají (účet si mohou založit až po schválení úvěru).

Úvěr si lze sjednat na pobočkách Poštovní spořitelny, stejně tak standardně na všech poštách, na některých dokonce tzv. on-line. K dispozici jsou také finanční poradci ČMSS a pro stávající klienty dokonce prodej telefonicky přes Klientské centrum. Ke všem úvěrům Poštovní spořitelna nabízí základní pojištění pro případ úmrtí nebo plné invalidity klienta, k tomu navíc rozšířenou variantu, která pokrývá ještě riziko ztráty zaměstnání a pracovní neschopnosti.

Využití úvěru k nákupu dárků už poslední dobou neodmyslitelně patří k Vánocům. Dokládají to i statistiky, podle kterých v posledním čtvrtletí každého roku pravidelně enormně stoupá počet půjček.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy