Co týden dal ?

23.11.2001 | , Finance.cz
MAKRODATA A EU


Spoustu novinek na našem serveru a stálé kauzy na světové i domácí scéně. Takový byl tento týden.

Posledních 7 dní ve světě

V Afgánistánu stále pokračuje ofenzíva jednotek Severní aliance. Nyní probíhají tvrdé boje o město Kunduz . Rusko stále neúspěšně vyjednává s organizací OPEC o snížení světové produkce ropy.  Ruské rozhodnutí snížit produkci pouze o 50.000 barelů denně srazilo akciové kursy ropných společností.

Posledních 7 dní u nás doma

Českou Republikou stále hýbe kauza televize Nova. Tento týden došlo k několika důležitým obratům. Ve středu 22. listopadu vrátil Nejvyšší soud k projednávání soudům nižší instance spor mezi ČNTS a CET 21. Stále tedy ještě není rozhodnuto, zda CET 21 ukončila spolupráci legálně. V parlamentu se rozhořel spor mezi Poslaneckou sněmovnou a Senátem o novelu Obchodního zákoníku. Čtyřkoalice do novely prosadila paragraf, podle kterého by i drobní akcionáři profitovali na privatizaci strategických firem. Sněmovna, kde má většinu ODS a ČSSD se snaží tento paragraf ze zákona odstranit. Spor hrozí, že dojde až k Ústavnímu soudu. Předvolení boj již začíná.

Posledních 7 dní na našem serveru

Tento týden byl na našem serveru plný novinek. Byly spuštěny dvě nové přílohy, kompletně změněna sekce financování bydlení a byla spuštěna nová abeceda platebních karet.

Prodejní centrum nabízí široký výběr finančních produktů. Od již klasického stavebního spoření až po osobní poradenství v oblasti rodinných financí.

Na studentském centru se studenti dozví vše co potřebují. Kde najít brigádu, kde a jak zahájit svoji kariéru. Jak absolvovat přijímací pohovor.

Zbrusu nová sekce financování bydlení Vám nabízí ucelené informace o tom kde vzít na bydlení. Setkáte se zde s novou  abecedou Hypotečních úvěrů a s novou Hypoteční kalkulačkou pro výpočet  měsíční splátky hypotečního úvěru. 

V nové abecedě platebních karet se dozvíte, která karta kolik stojí. Jaké výhody nabízejí jednotlivé karty. Dozvíte se zde jak mohou platební karty posloužit v zahraničí.

Anketa posledních 7 dní

V anketě tohoto týdne jste se vyjadřovali k novému prodejnímu centru. Nejvíce jste ocenily jednoduchost a pohodlnost s jakou lze získat co potřebujete (52%). Stále velké procento našich návštěvníků (27%) nevyužívá internet k jakýmkoliv nákupům, pouze k získávání informací.


 

Autor článku

Filip Václavík


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: MAKRODATA A EU