KB přináší studentům slevy na jazykové pobyty, kreditní kartu na předvánoční nákupy a značkový notebook s MS Office zdarma

04.11.2008 | , Komerční banka
Tiskové zprávy


Více než tisíc studentů využilo speciální nabídku úvěru na značkový notebook DELL Vostro. Díky této nabídce mohou mít studenti vysokých škol kvalitní notebook již za 16 korun denně.

K výhodnému úvěru na notebook nyní Komerční banka přidává další výhody, které zpříjemní a ulehčí studia.

Společnosti Asiana a EF Education First nabízejí klientům Komerční banky, kteří budou financovat jazykový pobyt úvěrem Gaudeamus, slevu z ceny jazykového pobytu. Úvěr Gaudeamus se slevou na jazykový pobyt mohou získat studenti i nestudenti. Úvěr je poskytován ve výši od 20 do 500 tisíc korun. Nestudenti mohou čerpat úvěr pouze účelově, na základě předloženého platebního dokladu.

Další výhodou je možnost získat zdarma studentskou kreditní kartu s úvěrovým rámcem 5 tisíc korun a bezúročným obdobím až 45 dnů.

Výhody úvěru na notebook zůstávají zachovány - úvěr je i nadále nabízen bez doložení výše příjmů a bez zajištění, a to studentům, kteří předloží potvrzení o studiu na vysoké škole v aktuálním akademickém roce. Úvěr je poskytován zcela bez poplatků.

„Nabídka úvěru na notebook je mezi studenty velmi oblíbená, využilo ji již více než tisíc studentů vysokých škol. Proto jsme se rozhodli v nabídce pokračovat a průběžně zvyšovat její atraktivitu. Naším cílem je zároveň zachovat jednoduchost jeho získání. Díky nulovým poplatkům a přijatelné výši měsíční splátky je naše nabídka skutečně jedinečná,“ uvedl zástupce vedoucí pro retailový marketing KB Radko Belada.

Student si může zvolit, zda bude splácet 494 nebo 979 Kč měsíčně, a to podle svých finančních možností. Přepočteno na den, nový notebook bude studenta stát jen 16 Kč denně! Díky využití speciální nabídky Komerční banky zaplatí studenti za notebook o třetinu méně, než při nákupu přes autorizovaný e-shop společnosti DELL.
 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy