Pohoda za volantem doma i v zahraničí

04.11.2008 | , Česká pojišťovna
Tiskové zprávy


S povinným ručením České pojišťovny můžete bez obav vyjet i do zahraničí. Na úrazy a nemoci v cizině jste totiž pro příští rok pojištěni.

Česká pojišťovna poskytne všem motoristům, kteří si u ní v roce 2009 uzavřou povinné ručení, zdarma také cestovní pojištění a pokud budou mít současně i havarijní pojistku, získají navíc i pojištění poplatku za pobyt v nemocnici.

Cestovní pojištění, které získají noví klienti v rámci povinného ručení pro rok 2009, jim garantuje, že v případě potřeby za jejich léčbu v zahraničí Česká pojišťovna zaplatí až tři miliony korun. Lidé, kteří jezdí často do ciziny, bydlí v příhraničních oblastech anebo tráví větší část dovolené v zahraničí, tak ušetří i přes 1000 korun ročně a nebudou už muset na pojištění myslet. Jejich rodinní příslušníci je navíc získají s dvacetiprocentní slevou.

Majitelé vozidel, kteří si uzavřou vedle povinného ručení v České pojišťovně také havarijní pojištění, pak navíc ještě zdarma dostanou i pojištění poplatku za pobyt v nemocnici, které jim platí už od prvního dne hospitalizace. Jde o velmi žádaný produkt, který v průběhu uplynulých devíti měsíců sjednalo už přes 60 tisíc nových klientů.

3091.gifOd příštího roku bude také Česká pojišťovna rozlišovat sazby povinného ručení nejenom podle objemu motoru a bonusu, ale i podle věku řidiče a jeho bydliště. Díky novému rozdělení kubatur a možnosti získat už příští rok maximální 50% bonus, bude většina řidičů v souvislosti s povinným ručením příjemně překvapena.

Segmentovat řidiče začne Česká pojišťovna teprve po osmi letech intenzivního sbírání dat a může si to dovolit proto, že jako lídr trhu disponuje největším počtem dat motoristů v zemi. Tuto odpovědnostní pojistku má u České pojišťovny uzavřeno přes 2,2 milionu motoristů, z toho 1,6 milionu nepřetržitě od roku 2000.  

300x100.gif

 Pokud chcete rozšířit rodinu řidičů pojištěných u ČP, můžete přijít na kteroukoliv přepážku České pojišťovny, oslovit svého pojišťovacího poradce nebo smlouvu lze uzavřít docela jednoduše a rychle po telefonu nebo přes internet. Více informací nejen o povinném ručení získáte na lince Klientského servisu 841 114 114 nebo na internetových stránkách www.ceskapojistovna.cz

 

 

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy