Plaťte elektřinu po internetu !

06.12.2001 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


Pražská energetika, a.s., regionální distribuční společnost, pusobící na území hlavního města Prahy a města Roztok, nabízí svým zákazníkum zvýhodnění 22,22% při platbě elektřiny přes Internet.

Pražská energetika, a.s., regionální distribuční společnost, pusobící na území hlavního města Prahy a města Roztok, nabízí svým zákazníkum zvýhodnění 22,22% při platbě elektřiny přes Internet elektronickou peněženkou I LIKE Q.

Po zaplacení přes internetové stránky Pražské energetiky je zákazníkovi okamžitě zpět připsána částka ve výši 22,22% zaplacené elektřiny, maximálně však 77,77 Kč. Zvýhodněné placení mohou zákazníci využít rovněž na platby za budoucí spotřebu.

I LIKE Q je elektronický platební systém, nazývaný elektronická peněženka, který umožnuje internetovým obchodům a serverům přijímat standardní platby a mikroplatby v reálném čase. Uživatelé si zakládají své peněženky anonymně přes Internet a peníze do ní vkládají převodem ze svého účtu u kterékoliv české banky. Tento systém poskytuje v rámci elektronické peněženky tzv. mikroplatby jako první systém v České republice.

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ