Červené konto nabízí jistotu a slaví úspěch

05.11.2008 | , Poštovní spořitelna
Tiskové zprávy


Obliba spořícího účtu Poštovní spořitelny Červené konto, který nabízí výhodné úročení 3,3 %, jde v posledních týdnech prudce nahoru. Jak ukazují statistiky, jen za poslední měsíc stoupl týdenní počet zřízených Červených kont o celých 120 %.

„Obliba Červeného konta je logická,“ vysvětluje Petr Mikoláš, manažer útvaru Spoření a investice Poštovní spořitelny. „Má jednu z nejvýhodnějších úrokových sazeb na českém bankovním trhu. Není zatíženo transakčními poplatky ani poplatky za vedení a zrušení účtu, navíc k jeho založení není potřeba mít běžný účet. Jeho velké plus spočívá také v tom, že ho klient může jednoduše odkudkoliv ovládat pomocí elektronického bankovnictví.“

Červené konto nabízí také jistotu výnosu. „Ve chvílích averze k riziku dávají střadatelé přednost jednoduchému spoření, které přináší slušný a hlavně jistý výnos,“ potvrzuje hlavní ekonom Poštovní spořitelny Jan Bureš.

Kromě finančních center PS je možné zažádat o Červené konto na všech poštách v České republice, stejně jako i prostřednictvím obchodních zástupců ČMSS. Červené konto nepředstavuje jedinou nabídku spořicích účtů, ale patří do rodiny spořicích a investičních produktů Poštovní spořitelny. Do ní se mimo jiné řadí ještě Spoření na vzdělání, Spořicí investiční účet a Finanční knížka Poštovní spořitelny. Z ucelené nabídky si každý vybere podle svých potřeb.

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy