Hypotéka roku. Ušetřete až 100.000Kč!

12.11.2008 | , Hypoteční banka
Tiskové zprávy


Pořizujete si nové bydlení a rádi byste využili hypoteční úvěr? Počítáte však i s poplatky, které jsou s úvěrem na bydlení spojené? S Hypoteční bankou nemusíte!

Hypoteční banka nabízí klientům až do konce listopadu 2008 hypoteční úvěr, se kterým ušetří na poplatcích až 100.000 korun. Zvolíte-li si hypoteční úvěr do 85% zástavní hodnoty nemovitosti s fixací úrokové sazby na pětileté a delší období, nemusíte platit vybrané poplatky. Hypoteční úvěr navíc můžete kombinovat s dalšími produkty i službami, jako např. pojištění nemovitosti, domácnosti ale i odpovědnosti, navíc i s Neúčelovou částí a tím získat peníze třeba na další zařízení. Akční nabídka se však nevztahuje na úvěry bez doložení příjmů, na Americkou hypotéku a Předhypoteční úvěr.

Které poplatky vlastně ušetřím?
Především poplatek za zpracování hypotečního úvěru, za potvrzení o zaplacených úrocích a za správu hypotečního úvěru, za obraty a výpisy. Další poplatky, které můžete ušetřit jsou dány dle charakteru úvěru. Je to např. poplatek za postupné čerpání, za protokol o stavu stavby, za poskytnutí Neúčelové části úvěru a další.

Více informací, kolik můžete s akční nabídkou ušetřit získáte na www.hypotecnibanka.cz

 

Autor článku

Komerční sdělení

Články ze sekce: Tiskové zprávy