WAK INTRA - firemní systém bez hranic

12.11.2008 | , WAK System
Tiskové zprávy


WAK INTRA Komplexní internetový podnikový informační systém, který šetří síly i prostředky. Věnujte se svému podnikání a využijte pronájmu.

Systém WAK INTRA je moderní nástroj pro řízení firem. Jeho deset základních modulů umožňuje sledovat a zpracovávat CRM informace, evidovat všechny obchodní a firemní aktivity včetně plánování úkolů, řešit efektivně obchodní případy, vést sklady, účtovat, zpracovávat výsledky hospodaření firmy, evidovat majetek a zpracovávat personální a mzdovou agendu.

Uživatelským prostředím systému je internetový prohlížeč. Tato skutečnost přináší uživatelům mnoho výhod.

K práci v systému je možno využít libovolného zařízení, ve kterém bezkonfliktně funguje internetový prohlížeč. Znamená to tedy, že na stanici uživatele systému není nutno nic instalovat.

Přirozeně bez dalších nákladů je možno systém provozovat vzdáleně. Pokud uživatelé této vlastnosti využijí, nejsou vázáni v prostoru  ani v čase. Použitím mobilních technologií můžete přistupovat k systému 24 hodin denně, 365 dní v roce on-line odkudkoliv.

Při práci v systému uživatelé ocení přímou provázanost uložených informací, která je zajištěna pomocí internetových odkazů. Tato vlastnost stírá hranice mezi moduly a uživatel získává informaci přímo bez nutnosti detailní znalosti jednotlivých voleb menu a postupného vyhledávání.

Optimalizovat firemní síly a prostředky lze také vhodným nasazením a provozem systému. Skladbu využitých modulů určí především potřeby uživatele. Pokud je pro někoho důležitá komplexnost systému a provázanost agend, využije všech deseti modulů. Systém je ale také možné využít stejně dobře pro zpracovaní pouze CRM informací nebo pouze pro výpočet mezd, apod.

On-line přístup rozšiřuje možnosti při vlastním zpracování jednotlivých agend. Ty mohou provádět vlastní zaměstnanci nebo je možné zapojit do jejich realizace pracovníky externích firem a řešit tak v rámci vlastního informačního systému jejich zpracování formou služby. Typickým příkladem je vedení účetnictví nebo výpočet mezd.

Systém WAK INTRA je možno pořídit formou standardní instalace na počítač nebo server zákazníka. Systém lze provozovat i bez přímého nákupu licencí a to formou pronájmu. Taková varianta provozu nezatěžuje uživatele péčí o hardwarové a softwarové prostředky a pořízení systému není investicí, ale přímým nákladem.

 

 

 

 

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy