Rezidence Jeseniova se zabydluje v parku

17.11.2008 | , SATPO
Tiskové zprávy


Zní to až neuvěřitelně, ale jako na mnoha místech Prahy, i tady kdysi bývaly vinice a usedlosti pěstitelů vína. K nejznámějším patřila usedlost Parukářka zasazená do stráně Vrchu svatého Kříže.

Usedlosti i slunné vinice zmizely a na jejich místě dnes najdete jeden z největších parků v Praze. Jeho rozloha je téměř 8000 m2. Obklopeni stromy si tak můžete z jeho vrchu vychutnat výhled na město. Vinohrady, Petřín, Hradčany nebo památník na Vítkově se zdají být nadosah ruky.

Právě blízkost rozlehlého parku je jednou z předností komplexu Rezidence Jeseniova. Čtyři bytové domy, ze kterých se rezidenční komplex skládá, vytvářejí  uzavřený areál s místem pro odpočinek a s dětským hřištěm. Každý ze čtyř bytových domů má jiné půdorysné řešení, přesto spolu tvoří jednotný, harmonicky komponovaný celek. Poloha rezidence nabízí krásný výhled. Z mnoha bytů je vidět vzrostlá zeleň Parukářky. Balkóny, terasy či předzahrádky umožňují těsný kontakt s přírodou.

Projekty společnosti SATPO jsou výjimečné tím, že téměř každý byt má individuálně řešenou dispozici. Ani v případě Rezidence Jeseniova tomu není jinak. Na výběr je celkem 149 jednotek různých velikostí, od garsoniéry po 4+kk, od 44 m2 do 120 m2. Uživatelé ocení především velmi kvalitní vybavení: dřevěné třívrstvé podlahy, keramické dlažby, obklady prestižních výrobců, dřevěná eurookna nebo bezpečnostní protipožární dveře. Nadstandardní uživatelské služby poskytuje centrální recepce. Bezpečnost zajistí kamerový systém, který monitoruje pohyb ve vnitrobloku, u vstupů do domů a vjezdů do garáží.

Rezidence Jeseniova nabízí klidné ubytování v zeleni. Přitom centrum města je nadosah. Václavské náměstí je odtud vzdálené pouhé čtyři stanice tramvají. Nákupy i zábavu najdete v obchodním centru Palác Flóra. Ke sportování můžete využít park Parukářka nebo centrum Olšanka. Blízko je Divadlo Járy Cimrmana, Palác Akropolis nebo kino Aero. Mateřská i základní škola jsou jen pár kroků, stejně jako dětský sportovní klub nebo tenisová škola. Rezidence Jeseniova poskytuje veškerý komfort, který patří k modernímu bydlení.

Zaujal vás tento projekt? Hledáte něco podobného? Obraťte se na společnost SATPO. Jako přední developer na českém trhu vám nabízí projekty, které svým umístěním, vybavením a kvalitou provedení patří ke špičce. Bytové projekty společnosti SATPO najdete v zajímavých lokalitách Prahy a v Karlových Varech.

 

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy