Modrá pyramida připravila pro své klienty unikátní nabídku: úvěr do 300 000 Kč s vyřízením do 24 hodin

14.11.2008 | , Modrá pyramida
Tiskové zprávy


Modrá pyramida přichází na trh s novinkou. Pod názvem Rychloúvěr nabízí svým stávajícím  klientům rychlé a jednoduché řešení běžných modernizací a rekonstrukcí bydlení.

RYCHLOÚVĚR,  NOVINKA  PRO KLIENTY  MODRÉ PYRAMIDY

Modrá pyramida přichází na trh s novinkou. Pod názvem Rychloúvěr nabízí svým stávajícím  klientům rychlé a jednoduché řešení běžných modernizací a rekonstrukcí bydlení, jako je například zateplení fasády, výměna oken, modernizace koupelny nebo kuchyně. Klient si může půjčit až 300 000 Kč a hlavní předností je  rychlé vyřízení – a to do 24 hodin, s minimem potřebných dokladů a bez nutnosti ručitele. A navíc pro klienty, kteří pravidelně spoří i bez dokládání příjmů.

Výhody Rychloúvěru:

  •  bez zajištění –  tzn. bez nutnosti ručitele nebo zástavy nemovitostí 
  •  bez doložení příjmů (po splnění podmínek)
  •  maximální výše úvěru  300 000 Kč
  •  daňová úspora ze zaplacených úroků z úvěru
  •  úroková sazba  6,29 % p.a. (při naspoření min. 20 % cílové částky) a 6, 59 % p..a. (bez akontace), a to při uzavření Modrého konta nebo Modrého konta plus


STAVEBNÍ SPOŘENÍ ON-LINE 

Prostřednictvím aplikace Mojebanka Komerční banky mohou mít klienti Modré pyramidy přehled o svém spořicím i úvěrovém účtu a také uzavřít novou smlouvu o stavebním spoření. Klient tak nemusí navštěvovat pobočku banky ani si s bankou vyměňovat poštou tištěné dokumenty. To znamená, že vše vyřídí v pohodlí svého domova, včetně převodu peněz na svůj účet stavebního spoření. Tuto službu mohou klienti  Modré pyramidy a Komerční banky využít hlavně  před koncem roku, kdy zájem o stavební spoření již tradičně narůstá a klienti tak řeší jeho založení na poslední chvíli.  Stačí mít přístup do aplikace  Mojebanka  od Komerční banky. 

NOVĚ  NA www.modrapyramida.cz

Po úspěšném uvedení webové televize přichází Modrá pyramida s další novinkou v elektronické komunikaci –  spouští na svých webových stránkách novou sekci „zábava“, kde kromě jiného najdete poprvé v ČR unikátní „mluvící pohlednice“, které můžete poslat svým přátelům. Tato pohlednice umí „přeříkat“ cokoliv, co napíšete.    
 

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Tiskové zprávy