SG Equipment Finance uvádí na trh nový produkt

18.11.2008 | , SG Equipment Finance
Tiskové zprávy


Společnost SG Equipment Finance Czech Republic s.r.o. uvedla začátkem listopadu na trh nový produkt financování s názvem CHYTŘE RYCHLE.

Jedná se o produkt, který je určen pro financování drobných investic do strojů a zařízení s nižší pořizovací hodnotou, a to v rozmezí od 50 tis. do 1,5 mil. Kč.

Financování, tj. celý proces od vytvoření nabídky zákazníkovi až po schválení a uzavření smlouvy, probíhá on-line prostřednictvím internetové aplikace přímo v místě prodeje (u dodavatele, prodejce).  Zákazník tak získává maximální servis na jednom místě a s vybraným předmětem financování může odejít během několika minut. Velkou předností CHYTŘE RYCHLE jsou navíc minimální požadavky na podklady pro schválení financování, jednoduchá smluvní dokumentace a podpora prodejního týmu SG Equipment Finance.

Kromě výhod pro zákazníka, představuje CHYTŘE RYCHLE i významné časové úspory pro spolupracující dodavatele/prodejce (možnost samostatného vytvoření nabídky přímo u zákazníka, archivace nabídek). Celá aplikace je velmi jednoduchá a intuitivní, je přístupná na internetu pod uživatelským jménem a heslem a nevyžaduje žádnou zvláštní instalaci.

V současné době umožňuje CHYTŘE RYCHLE uzavírat smlouvy na financování prostřednictvím  finančního leasingu, během první poloviny příštího roku bude produktová nabídka rozšířena o úvěr, splátkový prodej a operativní leasing.

Proč jméno CHYTŘE RYCHLE
Jméno produktu bylo zvoleno tak, aby se vztahovalo k celému procesu financování, který začíná nabídkou a končí uzavřením smlouvy, probíhá rychle, jednoduše a efektivně – tedy chytře.


Více informací o produktu CHYTŘE RYCHLE najdete na internetových stránkách www.chytrerychle.cz.


Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy