mBank je jeden rok – oslavy se zúčastní přes 10 000 lidí!

26.11.2008 | , mBank
Tiskové zprávy


Přesně před 365 dny otevřela mBank v Česku své brány klientům. A do českého bankovnictví tak začal proudit čerstvý vzduch – lidé dosud zvyklí odvádět bankám vysoké poplatky měli najednou nové možnosti.

„Nula za vedení účtu a za většinu služeb, zajímavý úrok a otevřená komunikace přilákala k mBank už přes 170 tisíc klientů. Nenajdete u nás jinou banku, která vstoupila na český trh a v průměru každé dvě minuty otevřela nový účet,“ říká generální ředitel Jiří Báča.

Narozeniny jsme se rozhodli oslavit s těmi, kterým za svůj úspěch vděčíme nejvíc – tedy s klienty. Na tak zvanou mPárty, která proběhne už dnes večer v brněnské Flédě, se registrovalo 1500 lidí. Každý, kdo bude chtít, si může o čemkoliv, co ho zajímá, neformálně popovídat se zaměstnanci banky, včetně generálního ředitele, u toho vypít pivo nebo i něco ostřejšího.

Největší oslava pak proběhne v sobotu 29.11. v Praze v O2 žlutých lázních.

„mBank je důkazem, že dokonce i banku můžou mít klienti rádi,“ komentuje jejich zájem Jiří Báča. „Naši tradičně netradiční rodinnou veselici se chystá navštívit devět tisíc klientů. Chceme, aby se hlavně bavili a strávili hezký den.“

K vidění bude přehlídka různých umělců – kejklíři, šašci, flašinetář, sokolníci, svoji práci předvede taky řeznický mistr. Jeho výrobky pak budou taky k ochutnání, stejně jako cukrářské a perníkářské pamlsky.

mBank ale neusíná na vavřínech a bude pokračovat ve zkvalitňování služeb. Momentálně už má přes 270 tisíc účtů, vyčerpané hypotéky v řádu několika miliard korun, a vklady ještě o řád vyšší. Nedávno nabídla služby také podnikatelům.

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy