Vánoční dárek Poštovní spořitelny: Zpracování hypotéky zdarma

26.11.2008 | , Poštovní spořitelna
Tiskové zprávy


Poštovní spořitelna připravila pro své klienty vánoční překvapení – vyřízení hypotéky bez poplatku.

Každý, kdo si od 1. prosince 2008 do 15. ledna 2009 zažádá o hypotéku u Poštovní spořitelny, nebude za její vyřízení platit ani korunu. Klienti tak ušetří až 25 tisíc korun.

„Chtěli jsme našim klientům připravit vánoční dárek, proto nabízíme vyřízení hypotéky zdarma. Naši zákazníci tak v době Vánoc ušetří peníze a v novém roce již mohou bydlet ve vlastním,“ říká Libor Svoboda, manažer segmentu Retail Poštovní spořitelny.

Akce se týká jak nových, tak stávajících klientů, kteří požádají o hypotéku Poštovní spořitelny do 15. ledna. V tom případě nebude účtován poplatek za zpracování úvěru (ve výši 8 až 25 tisíc korun podle výše úvěru). Zpracování zdarma platí i pro tzv. americkou hypotéku, u níž banka nesleduje účel úvěru.

Klienti si v termínu akce vyřídí hypotéku zdarma ve všech finančních centrech Poštovní spořitelny, kde mohou využít i tzv. expresní ocenění bytu. „Tento odhad je zcela zdarma a platí pro koupi bytu v ČR téměř ve všech městech nad 10 tisíc obyvatel,“ doplňuje Svoboda.

Poštovní spořitelna v současné době nabízí pět typů hypotečních úvěrů a Spotřebitelský úvěr na bydlení. Klienti si mohou k úvěru sjednat základní nebo rozšířené životní pojištění. Pojištění zajistí klientovi splácení úvěru i v nepředpokládaných životních situacích (plná invalidita, úmrtí, pracovní neschopnost či ztráta zaměstnání).

 

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Tiskové zprávy