Spořte a získejte prémii až 6 000 Kč

01.12.2008 | , WPB Capital
Tiskové zprávy


WPB Capital nabízí do konce roku klientům, kteří si zde založí termínovaný vklad nebo spořicí účet, kromě výnosu 4,10 až 5,85 % peněžní prémii až 6 000 Kč.

Současná ekonomická situace většinu z nás přinutila zamyslet se nad našimi penězi. Krom toho, že se snažíme méně utrácet, přemýšlíme i o tom, jak co nejlépe zhodnotit své dosavadní úspory. Nyní se velké oblibě těší termínované vklady a spořicí účty. K jejich využívání navíc lákají i banky zvýhodněnými nabídkami do konce roku.

Největší výhodou termínovaných vkladů i spořicích účtů je jejich pojištění.   Zákon přikazuje bankám a spořitelním družstvům pojistit tyto vklady u Fondu pojištění vkladů. Již je schválena novela zákona o 100% pojištění do výše až 50 000 eur, tj. zhruba do 1 250 000 Kč. Tato změna zákona začne platit ještě letos.

Termínovaný vklad slouží k jednorázovému uložení celé částky na předem sjednanou dobu. Úroková sazba je zde po celou dobu pevná. Oproti tomu na spořicí účet lze průběžně vkládat další prostředky a úroková sazba je pohyblivá. Některé spořicí účty umožňují okamžitou disponibilitu, u jiných je potřeba nejdříve zadat výpovědní lhůtu. Většinou platí, že čím delší je tato lhůta, tím lépe je účet úročen.

WPB Capital nyní nabízí svým klientům ještě něco navíc. Pokud si do konce roku založíte termínovaný vklad nebo spořicí účet u spořitelního družstva WPB Capital získáte kromě výnosu až 5,85 % peněžitou prémii ve výši 1 000 až 6 000 Kč a to hned na začátku spoření.

Prémie Vám bude předána po připsání stanovené úložky na nový spořicí účet nebo termínovaný vklad a to způsobem, který si sám zvolíte. Vybrat si můžete z následujících možností: hotovost na pobočce WPB Capital, zaslání prémie na Váš běžný účet nebo připsání částky ke vkladu.

Více informací na www.wpb.cz.

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy