Citi potvrdila své vedoucí světové postavení v oblasti cash managementu

03.12.2008 | , Citibank
Tiskové zprávy


Citibank Europe plc, organizační složka – Citi znovu získala prestižní titul „Nejlepší banka pro cash management"; časopis „The Banker“ jí toto ocenění udělil již potřetí v řadě.

Jedná se o jedno z prestižních hodnocení, která pravidelně dokládají výjimečné kvalitativní postavení Citi mezi globálními finančními institucemi.

Pokračujeme v investicích do globálních produktových platforem a proaktivně přistupujeme k inovacím, s cílem zajistit našim klientům konkurenční výhodu a odbornost," zdůraznil Francesco Vanni d'Archirafi, globální ředitel divize Treasury and Trade Solutions Citi.

Klienti se mohou opřít o zkušenosti našich zaměstnanců pracujících v jedinečné globální síti. Tím pádem mají prospěch z obrovského rozsahu našich operací, vzájemného propojení a rychlého přístupu k nástrojům i klíčovým informacím, které nabízíme se systematičností a spolehlivostí, jakou naši klienti očekávají a v níž mají důvěru,“ dodal Francesco Vanni d'Archirafi.

Ocenění je významné také pro podnikání Citi v České republice, kde má Citibank Europe plc, organizační složka na trhu služeb pro korporátní klientelu zcela mimořádné postavení.

Tato cena potvrzuje správnost našich priorit - být organizací, která je zaměřena na klienty, naslouchá jejich potřebám a reaguje na ně. Proto si nás vybral takový počet společností jako svoji hlavní banku,“ prohlásila Karin Flinspach, ředitelka divize Global Transaction Services pro Českou republiku a zároveň regionální ředitelka cash managementu pro region střední a východní Evropy.

Citi již byla letos zvolena Bankou s nejlepším cash managementem na světě rovněž v anketě časopisu Euromoney, a to dokonce již posedmé v řadě. Kromě tohoto vítězství na globálním poli si na základě hlasování klientů z řad podniků a finančních institucí připsala navíc osm regionálních a 16 národních ocenění.

Divize Global Transaction Services nabízí nadnárodním a lokálním společnostem, finančním institucím a veřejnému sektoru po celém světě integrovanou správu v oblastech jako jsou cash management, trade, cenné papíry a fondy.  Prostřednictvím sítě, která sahá do 140 zemí, slouží 65 tisícům klientů. Ve třetím čtvrtletí roku 2008 měla tato divize na účtech aktiva v hodnotě 273 miliard USD a měla cenné papíry v hodnotě 11,9 biliónu USD pod správou.

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Tiskové zprávy