Raiffeisenbank nabízí kreditní karty zdarma a přináší věrnostní program

20.01.2009 | , Raiffeisenbank
Tiskové zprávy


Raiffeisenbank rozšiřuje výhody svých kreditních karet o věrnostní programy.Klienti tak mohou ušetřit při nákupu kreditní kartou, případně získat vedení kreditní karty zdarma.

Raiffeisenbank spustila věrnostní program ke kreditním kartám s názvem Exclusive program. „Při každém nákupu kreditní kartou klient získává body, které se mu načítají na jeho bodovém účtu. Získané body pak může proměnit v poukázky na nákup zboží u partnerů nebo např. na uložení do životního pojištění či penzijního připojištění,“ uvedla ředitelka  platebních karet Raiffeisenbank Štěpánka Lencová.
„Výhodou pro klienta je, že v rámci Exclusive programu získává body nejen od banky, ale i od partnerů programu. Výhodnost platby se tak znásobuje a odměny klient získává mnohem rychleji. V tuto chvíli lze tyto zvýhodněné platby získat u několika desítek partnerů z celé řady odvětví, jejich rozsah se neustále rozšiřuje,“ dodala Štěpánka Lencová. Podmínky věrnostního programu i přehled partnerů je k dispozici na  www.exclusiveprogram.cz.
Pro klienty jednotlivých partnerů jsou vydávány karty vždy v odpovídajícím designu. V rámci pilotního programu banka tyto karty vydala kromě svých vlastních klientů i pro zákazníky pojišťovny Generali nebo Raiffeisen stavební spořitelny.
Další novinkou je možnost vedení kreditní karty Visa  zdarma. Pokud klient v rámci měsíčního cyklu utratí kartou v obchodech alespoň 3000 Kč, získá vedení karty v daném měsíci zdarma. Standardní měsíční poplatek přitom činí 35 korun.

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Tiskové zprávy