Možnost získat počítač na splátky bez akontace a navýšení

18.03.2002 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


Na základě výzkumu, který si GE Capital bank nechala udělat, vytvořila nový produkt GEnius. Klienti mají možnost si zřídit Běžný účet - Genius, ke kterému budou mít přístup odkudkoli a bez časového omezení.

Na základě výzkumu, který si GE Capital bank nechala udělat, vytvořila nový produkt GEnius. Klienti mají možnost si zřídit Běžný účet - Genius, ke kterému budou mít přístup odkudkoli a bez časového omezení.
Tento nový produkt je pro klienty, kteří se chtějí s bankou komunikovat hlavně pomocí moderních cest, tj. po internetu nebo telefonu. Všechny tyto služby přímého bankovnictví jsou již v ceně za vedení, které bude klienta stát měsíčně 50 Kč. Banka tedy zřídila druh účtu, který je pro klienty, kteří se orientují hlavně na přímé bankovnictví, protože z různých důvodů nechtějí trávit čas čekáním v bance.
Pro srovnání eBanka poskytuje obdobný účet skoro již od začátku svého působení. V rámci poplatku za vedení, který je 55 Kč, může klient také využívat internetové, telefonní bankovnictví a GSM banking.
A čím chce GE Capital bank nalákat svoje klienty ? Objevuje se tu několik zvláštností. Tak za prvé klient současně se založením tohoto účtu získá i svou e-mailovou adresu na stránkách o tomto produktu. Další zajímavostí je, že svoji homepage, kterou může používat nejen při transakcích, si může nastavit podle svého. A to nejen rozmístit si různě svoje ikonky, které se týkají jednotlivých služeb, ale i podbarvení stránek.
Speciální nabídku má také pro klienty, kteří zatím nevlastní počítač a měli by zájem spravovat svůj účet pomocí přímého bankovnictví. Součástí nabídky je počítač a příslušenství, které získají klienti na splátky od společnost GE Capital Multiservis. Klient potom splácí půjčku po dobu 24 měsíců, přičemž měsíční splátka činí 999 Kč. Úvěr je bez akontace a navýšení. Bance potom klient zaplatí poplatek za aktivaci služby GEnius 999 Kč a měsíční poplatky za vedení internet banky 49 Kč + poplatek za vedení účtu 50 Kč.

Autor článku


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ