Jak ušetřit, když se chci připojit na Internet? Kupte si hodinky!

22.03.2002 | , Finance.cz
Domovská stránka


Na čem se připojit k internetu a ušetřit? Chcete, aby Vám do hodinek chodily e-maily nebo například aktuální zprávy? Není problém..

Téma: Na čem se připojit k internetu a ušetřit?

Chcete, aby Vám do hodinek chodily e-maily nebo například aktuální zprávy? Není problém...
Společnosti Motorola a Timex představily náramkové hodinky, které prostřednictvím pagingu přijímají informace z internetu. Hodinky dostaly název Timex Internet Messenger (internetový posel) a fungují na principu pagingové technologie Flex.

A co všechno tyto hodinky umí? Kromě přijímání e-mailů si můžete na displeji pročítat aktuální informace například ze světa financí, ze sportu nebo třeba jaké bude počasí. Při příchodu nové zprávy pak máte na výběr ze spousty melodií buď tichý nebo hlasitý upozorňovací tón. Vzhled hodinek připomíná zvětšené "digitálky", ovšem navíc se směrovýmy tlačítky určenými pro "surfování" v internetu.

Hodinky Timex Internet Messenger budou zatím dostupné pouze na americkém trhu a můžete je mít už za 119.95 amerických dolarů. V přepočtu Vás hodinky s internetem vyjdou přibližně na 4.250 Kč. Dalo by se říct takřka nejlevnější internet na světě, nemyslíte?

 

Autor článku


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: Domovská stránka