Koupit, nebo prodat akcie, ropu, zlato? Investiční strategii určujete vy. Začněte včas!

13.05.2009 | , Fio banka
Tiskové zprávy


Chcete zhodnotit své peníze a mít kontrolu nad svými investicemi? Investování do akcií je spojeno s možností vysokého výnosu a je vhodné pro ty, kteří chtějí sami ovlivňovat způsob zhodnocení svých prostředků.

Investor se sám rozhoduje, do kterých akcií a kdy investovat. Pro usnadnění rozhodování má u Fio k dispozici internetovou aplikaci s množstvím dat a funkcí, kompletní zpravodajský servis a konzultace s makléři.

Proč investovat do akcií?

* Perspektiva vysokého výnosu.
* Vysoká likvidita.
* Nízké poplatky.
* Možnost samostatného řízení portfolia (i on-line).

Inteligentní aplikace e-Broker: brána do světa investic 

Nejsnáze a nejlevněji můžete investovat do akcií přes internet. Fio Vám zdarma nabízí internetovou aplikaci e-Broker, která Vám umožní rychle a snadno obchodovat na burzách v reálném čase a je dostupná z kteréhokoli počítače připojeného k internetu. Základní funkce jsou přehledné a snadno ovladatelné pro nováčky na kapitálovém trhu, nabízí však i pokročilé funkce pro zkušené investory. Přes aplikaci e-Broker obchodují klienti Fio již od roku 1997, kdy byl poprvé zpřístupněn český kapitálový trh on-line. Aktuální data z burz, data o společnostech, přehled Vašich investic nebo vyhledávání nových dle zadaných kritérií, rychlé podání pokynů v řádech vteřin, inteligentní pokyny, fundamentální a technická analýza, informační podpora a maximální zabezpečení - toho všeho můžete využít i vy.

Z jednoho místa on-line na trhy v ČR, USA, Německu a Polsku. Investovat můžete nejen do akcií, ale i do komodit jako ropa, zlato nebo pšenice; dále do měn a indexů.

e-Broker umožňuje nakupovat a prodávat investiční instrumenty v reálném čase:

- v ČR na pražské burze (segmenty SPAD a KOBOS) a české burze RM SYSTÉM,
- v USA na NYSE, AMEX, NASDAQ, komoditní burze v Chicagu a mnoha dalších elektronických trzích,
- v Německu na XETRA (elektronická část frankfurtské burzy),
- v Polsku na varšavské burze (WSE).

Nízké poplatky zvyšují výnosnost

Výše poplatků ovlivní Vaše zisky z obchodování, proto je naší dlouhodobou strategií poskytovat vždy nejnižší poplatky. Ty platíte jen za realizovaný objem obchodu:

*ČR: poplatek od 0,29 % z objemu obchodu,
*USA: poplatek od 7,95 USD,
*SRN: poplatek od 9,95 EUR,
*Polsko: poplatek od 15 PLN.

Chcete si vyzkoušet investování nanečisto nebo se dozvědět více o akciích a burze?

Připravili jsme pro Vás demoverzi aplikace e-Broker a bezplatné semináře o kapitálovém trhu po celé ČR. V rámci registrace do demoverze můžete požádat, aby Vás kontaktoval náš makléř a zodpověděl Vaše případné dotazy.

Přesvědčte se, že investovat on-line je snadné!

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy