Překlenovací úvěr pro mladé bez akontace

13.06.2002 | , Finance.cz
BYDLENÍ


Je vám od 25 do 35 let a potřebujete řešit svou bytovou situaci? Potom program IMPULS od VSS KB  může být pro Vás řešením.

Mladí lidé mají potřebu se osamostatnit a pořídit si vlastní bydlení. K tomu je však zapotřebí značné množství finančních prostředků. Všeobecná stavební spořitelna Komerční banky, přichází od 1.6. 2002 se zajímavou možností jak pomoci lidem ve věku od 25 do 35 let získat potřebné prostředky.
Mladý člověk může vydělávat dostatek peněz, aby splnil podmínky spořitelny pro získání překlenovacího úvěru.   Mohou mu však chybět  peníze na počáteční vklad, který je třeba vložit na stavební spoření před podáním žádosti o úvěr.
Program IMPULS řeší právě tento problém. Umožňuje mladým lidem čerpat překlenovací úvěr (Rychlou půjčku) s akontací (počátečním vkladem) 0% cílové částky. Výše takto poskytnutého úvěru se pohybuje od 150 tis do 1,5 mil Kč a lze jej čerpat ve všech variantách spoření.
Klient, který získá půjčku v rámci tohoto programu, bude kromě splátky úroků z úvěru ještě na smlouvu dospořovat 0,5% z cílové částky.

Další informace o tarifech nejen této stavební spořitelny najdete na stránce Srovnání tarifů.

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: BYDLENÍ