Společnost ASPI, a. s., mění své jméno na Wolters Kluwer ČR, a. s.

12.06.2009 | , ASPI
Tiskové zprávy


Dne 20. 5. 2009 mění společnost ASPI, a. s., svůj název na Wolters Kluwer ČR, a. s., a tím dokončuje proces transformace a integrace svých produktů a služeb pod nadnárodní značku Wolters Kluwer. Do České republiky tak přináší zázemí celosvětové firmy spojené s neustálým vývojem informačních produktů.

Přejmenování firmy a tím i vstup značky Wolters Kluwer na český trh je logickým vyústěním procesů probíhajících v ASPI v posledních letech. Z tradičního vydavatele a nakladatele se ASPI, a. s., přeměňuje a rozvíjí ve společnost, která nabízí svým zákazníkům komplexní řešení v oblasti odborných informací. „Naši zákazníci tak budou mít možnost využívat a těžit ze zázemí nadnárodní firmy, která umožňuje spolupráci s odbornými komorami, předními experty a kapacitami v jednotlivých profesních oborech v celosvětovém měřítku,“ říká Ing. Milada Šturcová, ředitelka Wolters Kluwer ČR, a. s.

Wolters Kluwer je společnost poskytující informace, nástroje a řešení pro profesionály s tradicí a historií již od roku 1878. „Pro nás, jako součást nadnárodní společnosti, se takto otevírá možnost se aktivně podílet na neustálém vývoji nových informačních produktů a technologií společnosti Wolters Kluwer. Nové jméno, Wolters Kluwer ČR, a. s., je pro firmu závazkem k udržení dosavadní kvality poskytovaných informací a přístupu ke svým zákazníkům,“ dodává Ing. Milada Šturcová, ředitelka Wolters Kluwer ČR, a. s.

Wolters Kluwer ČR, a. s., komplexně převezme všechny aktivity a smluvní závazky společnosti ASPI, a. s. Značka ASPI bude nadále zachována prostřednictvím automatizovaného systému právních informací – Systému ASPI.

Loga, označení produktů, služeb a propagačních materiálů se budou měnit postupně v průběhu následujícího období.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy