Nejčistší ovzduší ve střední Evropě…

04.07.2002 | , Finance.cz
Domovská stránka


Dovolená v ČR místo moře! Jestli hledáte místo pro krásnou dovolenou tak pro Vás mám dobrý tip. Není třeba se trmácet dlouhé kilometry a mnoho hodin k moři na jih Evropy.

Téma: Dovolená v ČR místo moře!

Jestli hledáte místo pro krásnou dovolenou tak pro Vás mám dobrý tip. Není třeba se trmácet dlouhé kilometry a mnoho hodin k moři na jih Evropy. Doporučujeme Vám navštívit jedno z nejkrásnějších míst v Jeseníkách a zároveň místo s nejčistším ovzduším ve střední Evropě - Karlovu Studánku. Karlova Studánka jsou státní léčebné lázně, kde se léčí pacienti především po operacích horních i dolních cest dýchacích. Vzpomeňte na pana prezidenta i ten zde jeden čas pobýval.

Do Karlovy Studánky ale nemusíte jezdit jen jako pacienti lázní. Je to výborné a strategicky umístěné výchozí místo k výletům po celých Jeseníkách. A o tom, že Jeseníky jsou krásné stejně v létě jako v zimě není určitě pochyb. Připomeňme za všechna ta krásná místa Praděd, Červenohorské sedlo, Petříkov, Mravenečník, Dlouhé stráně, Ovčárna, Ramzová a další a další.

A kolik stojí ubytování v Karlově Studánce? Jeden týden kompletního léčebného programu Vás přijde na 5880,- korun na osobu a samotné ubytování na pouhých 250,- koruna za osobu a noc. Jestliže se rozhodnete pro Karlovu Studánku, čeká vás krásná letní dovolená…

Autor článku


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: Domovská stránka