Hudební festivaly v České republice jdou na dračku!

08.08.2002 | , Finance.cz
Domovská stránka


Kam s rodinou v létě na výlet a za kolik? Každým rokem se konají v různých městech  naší republiky mezinárodní hudební festivaly. A ne jen tak ledajaké. Vemte na ně celou rodinu, vyplatí se to!

Téma týdne: Kam s rodinou v létě na výlet a za kolik?

Každým rokem se konají v různých městech  naší republiky mezinárodní hudební festivaly. A ne jen tak ledajaké. Bez nadsázky se dá říct, že hudební festivaly v ČR jsou známé po celém světě. Mezi nejznámější patří například "Pražské jaro", hudební festival v Českém Krumlově, v Děčíně, v Brně apod.

Mezinárodní hudební festivaly však nejsou určeny jen pro příznivce kvalitního poslechu. Dozvíte se také spoustu informací o historii a vývoji hudby a můžete si také prohlédnout samotné město, kde se festival koná. Rodina určitě uvítá prohlídku různých výstav a veletrhů, kulturní památky nebo třeba zvířátka v zoologické zahradě.

A kolik hudební festivaly stojí? Pokud nepočítáme jídlo a pití, tak samotný vstup Vás vyjde od 200 až po tisíc korun. Na druhou stranu to ale stojí za to. Nejde totiž jen o nádhernou muziku. Na své si přijdou i příznivci ohňostrojů, různých rautů nebo divadelních představení, která probíhají přímo na festivalech.

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: Domovská stránka