GE Money Bank neomezuje úvěry pro podnikatele, Expres Business meziročně roste o 30 %

13.08.2009 | , GE Money Bank
Tiskové zprávy


GE Money Bank zaznamenala 30% nárůst poskytnutých podnikatelských úvěrů Expres Business v prvním pololetí roku 2009.

Od počátku roku si podnikatelé do banky přišli pro více než 2 800 těchto neúčelových půjček. Banka nabízí také upravenou verzi úvěru Expres Business určenou pro vybrané profesní skupiny, tedy lékaře, zubaře, veterináře, lékárníky, notáře, advokáty a daňové poradce, kde objem nově poskytnutých úvěrů meziročně vzrostl o 70 %. Mezi parametry úvěru Expres Business vyniká především rychlost schválení a maximální částka, která bez zajištění dosahuje až 1,5 milionu korun.

„Pokračující růst poskytnutých podnikatelských úvěrů dokazuje, že GE Money Bank nepřistoupila ke zpřísnění kritérií poskytování půjček. U oblíbeného úvěru Expres Business banka navíc připravuje další vylepšení tak, aby splnila i nejnáročnější požadavky živnostníků,“ říká Josef Laurenčík produktový manažer GE Money Bank. „Také klienti z řad vybraných profesních skupin objevili jedinečnost úvěru Expres Business. Vnímají jej jako jednoduchý a rychlý prostředek k financování svého podnikání. Jasným dokladem tohoto trendu je 70% nárůst počtu poskytnutých úvěrů v meziročním srovnání. K poskytnutí úvěru Expres Business jim totiž stačí pouhé dva doklady totožnosti a doklad potvrzující příslušnost k dané profesní skupině. Samozřejmostí je zvýhodněná úroková sazba,“ dodává Josef Laurenčík
 
V případě nezajištěné verze úvěru Expres Business GE Money Bank klientovi sdělí výši úvěrového rámce do 15 minut, vyřízení trvá maximálně 24 hodin. Převedení finančních prostředků na běžný účet žadatele pak proběhne okamžitě po podpisu smlouvy. Doba splatnosti nezajištěné formy úvěru je až 7 let, přičemž výše splátky zůstává po celou dobu splácení neměnná. V případě zajištěné verze úvěru Expres Business si malí a střední podnikatelé mohou půjčit až 5 milionů korun s dobou splatnosti až 20 let. Samozřejmostí je možnost pojištění schopnosti splácet, možnost předčasného splacení i mimořádné splátky.

GE Money Bank nabízí také speciálně upravenou verzi úvěru Expres Business pro vybrané profesní skupiny (lékaře, veterináře, zubaře, advokáty, notáře a daňové proradce). Tyto profesní skupiny pak mohou zažádat o nezajištěný úvěr až do výše 1,5 milionu korun bez podnikatelské historie. K poskytnutí úvěru jim stačí dva doklady totožnosti a doklad prokazující příslušnost k dané profesní skupině. GE Money Bank v tomto případě nevyžaduje předložení daňového přiznání.

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Tiskové zprávy