Informace pro klienty ČMSS

16.08.2002 | , Finance.cz
Domovská stránka


Na postižené povodní myslí, nejen pojišťovny, ale i stavební spořitelny. Přinášíme vám tiskovou zprávu jedné z nich, která nabízí svým klientům pomocnou ruku v této nelehké situaci:

Českomoravská stavební spořitelna, a.s. je prostřednictvím svých finančních poradců  a obchodních míst ve všech oblastech České republiky zasažených záplavami připravena pomoci svým klientům při řešení materiálních škod, které katastrofální záplavy způsobily na jejich obydlích.

V těchto dnech a hodinách patří stále ještě k nejvyšším prioritám postižených obyvatel starost       o zdraví a bezpečí sebe i svých blízkých; teprve v následujících dnech a týdnech přijde na řadu otázka řešení materiálních škod na obydlích. Protože však celá řada našich finančních poradců i obchodních míst rovněž čelí záplavám, ČMSS touto cestou přináší klientům tyto důležité informace a kontaktní údaje:

V případě, že se Vám z jakéhokoliv důvodu nepodaří spojit se s finančním poradcem, který s vámi obvykle vyřizuje veškeré záležitosti týkající se vašeho stavebního spoření s ČMSS, obraťte se přímo na pražské ústředí ČMSS, kde vám poskytneme bezplatné poradenství týkající se možností financování rekonstrukce a oprav poničeného domova s využitím stavebního spoření. Poradna ČMSS je dostupná těmito obvyklými komunikačními prostředky:

                   tel. 02 - 25 225 225
                   tel. 02 - 25 226 226
                   e-mail: info@cmss.cz
                   internet: www.cmss.cz

K dispozici je nyní především i posílená bezplatná poradenská linka:
Bezplatná poradenská linka:
0800 - 120 100

Pokud jste v důsledku záplav přišli o smluvní dokumenty týkající se stavebního spoření s ČMSS, nic se neděje. Veškeré aktuální informace o stavu účtu, smlouvě a podobně je možné dohledat v informačním systému ČMSS na základě rodného čísla, osobních údajů a podobně.

ČMSS doporučuje všem svým klientům, aby se v každém případě spojili buď přímo se svým finančním poradcem nebo se obrátili na nejbližší obchodní místo ČMSS nebo na její pražské ústředí a poradili se, jak nejlépe využít svého stavebního spoření s ČMSS k financování oprav svého poničeného domova. ČMSS bude v těchto případech zohledňovat naléhavost rekonstrukcí a oprav a společně s klientem se pokusíme najít nejlevnější a nejrychlejší cestu k zajištění jejich financování bez zbytečné administrativy. 

O dalších připravovaných opatřeních bude ČMSS průběžně informovat.

Praha, 15. srpna 2002

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: Domovská stránka