T-Mobile ukončí provoz starších předplacených Twist tarifů

04.01.2010 | , Financninoviny.cz
Zpravodajství ČTK


Praha 4. ledna (ČTK) - Mobilní operátor T-Mobile během prvního čtvrtletí ukončí provoz starších předplacených programů Twist Standard, SMS a Extra. Zákazníky automaticky převede na novější tarify Twist Start, ProSMS a Týden. Chce tak zjednodušit svou nabídku předplacených služeb. Firma to uvedla v tiskové zprávě.

"Naším cílem je především snížit počet nabízených Twist tarifů tak, aby nabídka byla pro zákazníky přehlednější a jasnější," uvedl marketingový ředitel firmy Petr Dvořák. Nová generace tarifů podle něj lépe vystihuje různé modely využití mobilních služeb. "Ten kdo více volá, potřebuje jiný typ tarifu než náruživý zprávař," dodal.

Tarify již operátor delší dobu nenabízí. Jejich uživatelé budou automaticky převedeni na nové tarify, nebo si zákazník může bezplatně vybrat jiný tarif, který mu lépe vyhovuje.

Zákazníky využívající tarify Standard, SMS a Extra bude operátor informovat v průběhu ledna SMS zprávou o automatické změně tarifu, která se následně uskuteční během první čtvrtiny roku.

Autor článku

Články ze sekce: Zpravodajství ČTK