Klienti Poštovní spořitelny mohou zhodnotit své peníze až o 4,5 %

22.03.2010 | , Poštovní spořitelna
Tiskové zprávy


Poštovní spořitelna připravila pro své klienty další výhodnou nabídku. Všem, kteří se rozhodnou výrazně zhodnotit své úspory s dvouletým termínovaným vkladem Poštovní spořitelny, nabízí nadstandardní úročení 4,5 %.

„Termínovaný vklad je ideálním řešení pro klienty, kteří mají právě volné finanční prostředky a chtějí své úspory bezpečně a výhodně zúročit. Po dvouletém uložení peněz je navíc možné vklad navýšit, nebo ho automaticky obnovit,“ popsal hlavní výhody Tomáš Basista, manažer marketingu Poštovní spořitelny.

První část výnosu ve výši 2,25 % je klientům vyplácena už po prvním roce úročení, druhou část ve stejné výši dostanou následující rok. „Jde o naprosto bezpečný způsob uložení peněz, neboť prostředky jsou podle zákona pojištěny,“ dodal Tomáš Basista. Klienti mohou na termínovaný vklad ukládat od 5 tisíc korun výše.

Poštovní spořitelna dlouhodobě nabízí širokou škálu kvalitních spořicích účtů a termínovaných vkladů, ze kterých si každý vybere to, co mu vyhovuje. V nabídce je například velmi oblíbený spořicí účet Červené konto, který poskytuje nadprůměrné úročení bez výpovědních lhůt, není zatížen transakčními poplatky a jeho vedení je zdarma. Škálu spořicích produktů pak doplňuje Spořicí účet s volitelnou výpovědní lhůtou, Spoření na vzdělání či Dětská vkladní knížka. Produkty lze sjednat na kterémkoli finančním centru PS či na obchodních místech České pošty.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy