WPB Capital: Získejte garantované zhodnocení vkladu až 5,95 %

20.09.2010 | , WPB Capital
Tiskové zprávy


WPB Termínovaný vklad je díky garantovanému úročení až 5,95 % ročně jedním z nejatraktivnějších spořících produktů na trhu. Navíc umožňuje i předčasný výběr bez sankce!

WPB Termínovaný vklad s možností předčasného výběru umožňuje klientům jeden předčasný výběr kdykoli a bez sankce. Během vkladového období lze vybrat až 20 % uložených prostředků, do výše 150 000 Kč. Úročen je přitom konečný zůstatek i částka čerpaná před dobou splatnosti.

„Termínovaný vklad je v současné nejistotě panující ohledně budoucích výnosů, např. ze stavebního spoření, jednou z nejlepších cest, jak bez rizika zhodnotit své úspory. Jednou dané, neměnné podmínky společně se stoprocentním pojištěním vkladu do výše 50 000 EUR, dávají klientům jistotu slíbeného zhodnocení prostředků,“ říká Hana Foitová ze společnosti WPB Capital.

V situaci způsobené nestabilitou ekonomiky a trhu práce je pro klienty největší překážkou při založení termínovaného vkladu nutnost zavázat se na pevné vkladové období. „Někteří klienti z obavy, že by mohli své peníze nečekaně potřebovat, raději volí kratší vkladová období. WPB Capital nabízí nadstandardní úrok pro všechny doby splatnosti, ale nejvýhodnější úrokové sazby jsou u delších vkladových období. Pokud si klient vybere WPB Termínovaný vklad s možností předčasného výběru na 5 let, získá tím nejen atraktivní úročení vkladu, ale i pojistku, že může kdykoli část svých úspor odebrat,“ uvádí Hana Foitová. Výhodnost uložení peněz na delší období ukazuje následující tabulka.

 

Porovnání zhodnocení úspor na krátkodobém a dlouhodobém termínovaném vkladu

tabulkawpb.jpg

 

Pzn. Tabulka porovnává zhodnocení úspor na WPB Termínovaném vkladu s revolvingem uzavřeném na 6 měsíců a na WPB Termínovaném vkladu s možností předčasného výběru, uzavřeném na 5 let. Revolving umožňuje automatickou obnovu vkladu v den splatnosti, což umožňuje spořit neomezeně dlouhou dobu, v tomto případě 5 let. 

Rozdíl 38 715,- je jasným argumentem, proč neukládat opakovaně na krátké vkladové období, ale rozhodnout se pro termínovaný vklad na delší dobu, který umožní v případě nenadálé potřeby výběr části uložených prostředků.

Pro rozhodnutí uložit úspory právě ve WPB Capital mluví dále fakt, že toto spořitelní družstvo podléhá dohledu ČNB stejně jako banky a také jeho vklady jsou včetně úroků ze zákona 100% pojištěny až do výše 50 000 eur. Od ledna příštího roku se horní hranice pojištění vkladů posune na 100 000 eur, což zvýší návratnost vkladů nad 1,25 mil. Kč.

Zatočte se svou bankou a pojďte spořit do WPB Capital!

 

 

 

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy