Šetřete s českými doménami a multihostingem

20.09.2010 | , ACTIVE 24
Tiskové zprávy


Potřebujete více .CZ domén a více webů? Řešením je .CZ doména na multihostingu od ACTIVE 24. Nyní až 10 .CZ domén na multihostingu za jednu cenu.

Když roste firma, rozšiřuje se portfolio služeb a dosah působnosti. Nejen stěny kanceláře, ale i virtuální prostor, začne být často firmě malý. Nové projekty nebo nově nabízené služby si zaslouží vlastní doménu, u nás nejlépe .CZ, ovšem zároveň s rostoucím počtem domén stoupají jak náklady s nimi spojené, tak náročnost na jejich správu. Oba problémy najednou od září ale můžete vyřešit s multihostingovými balíčky od ACTIVE 24. Na novém multihostingu od ACTIVE 24 je totiž možné hostovat až 10 .CZ domén najednou, a to za cenu jednoho hostingu!

„Pro většinu malých a středních firem je zřízení webových stránek a domény otázkou ceny,“ řekl František Grunt, marketingový manažer ACTIVE 24. „Drobní podnikatelé si nemohou dovolit platit nákladné hostingy a hostovat každou .CZ doménu zvlášť. Právě pro ně je určena naše nabídka .CZ domény a multihostingu, se kterou výrazně ušetří.“

Společnost ACTIVE 24 připravila pro podnikatele dva multihostingové balíčky HOME a BUSINESS. Nové balíčky umožňují hostovat 5 až 10 .CZ domén pod jedním hostingovým účtem. Místo pěti nebo dokonce deseti hostingů tak spravujete jeden - a to také za cenu jednoho! Balíčky pak obsahují vše, co je pro webovou prezentaci potřeba – prostor až 10 GB, databáze, e-maily, skripty a řadu dalších funkcí, které ocení především administrátoři. S takto nastavenými balíčky se můžete bez obav o náklady na hosting pustit do nákupu dalších .CZ domén, které pak pomohou vašemu podnikání.

Více informací o nabídce na http://www.active24.cz/cz/webhosting/multihosting

 

 

 

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy