Stavební spořitelna Wüstenrot zvýšila úrok z vkladu na 2,5 % p.a.

04.10.2010 | , Wüstenrot
Tiskové zprávy


Stavební spoření zůstává přes navrhované změny stále jedním z nejvýhodnějších a nejbezpečnějších produktů na českém finančním trhu. Při úročení úspor 2,5 % ročně dosáhnete při šestiletém spoření na průměrný roční výnos 5,7 %.

Od 1. října s úrokem 2,5 % ročně
Stavební spořitelna Wüstenrot nabízí od října mimořádně zvýhodněné stavební spoření, u kterého zvýšila úrokovou sazbu z vkladu na 2,5 % ročně. Při vládou navržené státní podpoře až 2000 Kč ročně by zhodnocení vkladů při šestiletém spoření a ročním vkladu 20 000 korun mělo dosáhnout v průměru 5,7 % ročně.
Zvýšení úrokové sazby se týká i nově založeného spoření pro děti do 18 let Wüstenrot Kamarád+, u kterého klient neplatí úhradu za uzavření smlouvy. 2,5 procenty úročí Wüstenrot úspory také u nově sjednané následné smlouvy Wüstenrot Team, která je při splnění podmínek zvýhodněna prémií až 2000 korun.

Stavební spoření je i nadále vaše finanční jistota
Se svým průměrným výnosem 5,7 % ročně se stavební spoření Wüstenrot řadí k finančním produktům, které vám přinášejí nejvyšší zajištěný výnos. Po šesti letech spoření můžete své úspory použít na libovolné účely. Z tohoto pohledu je stavební spoření vhodným nástrojem tvorby finanční rezervy na stáří, mladí lidé z něj pak mohou financovat např. své studium. Stavební spoření je především velmi důležitým základem financování bydlení. Je totiž jediným produktem, který vám v budoucnosti umožňuje využít úvěr na bytové potřeby za nízký a pevný úrok. U Wüstenrotu si již při uzavření smlouvy můžete zajistit úrokovou sazbou z  úvěru ze stavebního spoření jen 3,7 % ročně!

Stavební spořitelna Wüstenrot účtuje nejnižší poplatek za vedení účtu, jehož výše je po dobu spoření garantována. Vaší jistotou je i skutečnost, že vklady stavebního spoření jsou ze zákona pojištěny až do výše 50 000 EUR (od 1. 1. 2011 do 100 000 EUR).

 

SS_25procent_.jpg 

 

Propočet výnosu šestiletého stavebního spoření s počátkem smlouvy 1. 10. 2010
 

wust_1.jpg 

Chtějte víc! Dálniční známku zdarma
Pokud si stavební spoření uzavřete v období od 1. října do 20. prosince 2010 na cílovou částku alespoň 250 000 korun a současně si u Wüstenrotu sjednáte také povinné ručení na vozidlo do 3,5 t, dostanete dálniční známku na rok 2011 zdarma.
Ke stavebnímu spoření s vysokým výnosem tak získáte také kvalitní pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla. Wüstenrot stanovuje pojistné podle výkonu motoru, nižšími sazbami zvýhodňuje klienty z menších měst a obcí. Za bezeškodní průběh vám přizná až 60% bonus a ve stejné výši i obchodní slevu - Multibonus - na další auta v rodině. Jako klient Wüstenrotu budete mít ještě další 10% slevu.

znamka_.jpg

 

 

Wustenrot1.jpg

Podrobnosti na www.wustenrot.cz

 

 


 

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy