Kooperativa Vám z povinného ručení zaručí 100procentní úhradu škody

06.10.2010 | , Kooperativa
Tiskové zprávy


Povinné ručení Kooperativy od zítřka přináší další unikátní produkt. Pojištění NA100PRO totiž klientům Kooperativy nabídne kromě přímé likvidace a rozšířených asistenčních služeb, také stoprocentní úhradu škody.

Při nezaviněné nehodě zařídíme v rámci NA100PRO všechny potřebné náležitosti za našeho klienta. Zároveň mu uhradíme plnou škodu (do výše obvyklé ceny), která na jeho vozidle vznikla. V případě nehody stačí jen zavolat infolinku 841 105 105“, říká Martin Diviš, předseda představenstva pojišťovny Kooperativa.

Kooperativa se o klienta jednoduše „na 100 procent“ postará. Klienta nemusí zajímat ani výše plnění ze strany pojišťovny viníka. Pokud viníkova pojišťovna pojistné plnění poníží (zejména u starších vozidel a vozidel s vyšším počtem najetých kilometrů), Kooperativa rozdíl ve výši pojistného plnění uhradí. „Průměrné stáří vozového parku je v ČR 13,6 roku a více než 60 % vozů na našich cestách je starších deseti let“, upozorňuje na širokou cílovou skupinu Milan Houžvic, ředitel Úseku pojištění vozidel.

Kooperativa zajistí a zaplatí také odtah, prohlídku, opravu poškozeného vozidla ve smluvním servisu a zapůjčení náhradního vozidla. A to po celou dobu opravy poškozeného vozidla, pokud klient využije služeb smluvních partnerů Kooperativy. „Nadneseně můžeme říci, že našemu klientovi pak bude jedno, kdo ho nabourá, neboť Kooperativa se o něj i v rámci povinného ručení komplexně postará“, zdůrazňuje Milan Houžvic.

Díky široké síti smluvních servisů Kooperativa může garantovat kvalitu a rychlost opravy. Klient sám nic nebude platit, tedy opravu ani spoluúčast nebo zapůjčení náhradního vozidla. Vše se smluvními partnery vyřídí Kooperativa. Klient si následně pouze převezme opravené vozidlo.

Nové pojištění v rámci povinného ručení si klienti budou moci sjednat od začátku října. Za stokorunu měsíčně jim tak Kooperativa garantuje v podstatě bezpracné a bezhotovostní vyřízení škody, kterou jim někdo jiný způsobil.

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Tiskové zprávy