HyperSleva.cz rozdává milion, pospěšte si!

08.10.2010 | , HyperSleva.cz
Tiskové zprávy


Webový portál HyperSleva.cz, který před několika dny rozšířil z Liberce své obchodní aktivity do Prahy, Plzně a Hradce Králové, stále nabízí k až 90% slevám na adrese www.HyperSleva.cz nově zaregistrovaným uživatelům bonus v podobě sto korun!

Do dnešního dne bylo rozdáno 832 300 Kč z celkové částky 1 milion korun. Návštěvnost se od zahájení provozu v nových městech zvýšila šestkrát.

Hromadné nakupování s výhodnými slevami se stává oblíbenou zábavou internetové populace, která již brzy bude moci díky portálu www.HyperSleva.cz využívat výhodných nákupů také v Brně, Pardubicích, Ostravě, Českých Budějovicích, Karlových Varech, Ústí nad Labem, v Olomouci a ve Zlíně. HyperSleva.cz tak v Čechách brzy pokryje všechny regiony.

Ti, kteří se ještě nezaregistrovali, přišli o Vacu Fit za 15 korun místo původních 230 Kč nebo masáž Bali tančících prstů za 110 korun namísto 450 Kč, které za tyto peníze mohli získat díky stokorunovému bonusu, ale spousta zajímavých věcí nás teprve čeká a vyplatí se sledovat nabídky v jednotlivých regionech,“ říká Martin Chytil, obchodní ředitel společnosti HyperSleva.cz.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy