Společnost Colosseum, a.s. uvádí INVEST Premium – Investici, která Vám chce vydělat

08.10.2010 | , Colosseum, a.s.
Tiskové zprávy


Služba INVEST je správa finančních prostředků klientů profesionálními portfolio managery na kapitálových trzích.

Ve srovnání s obvyklým asset managementem má program INVEST Premium několik unikátních charakteristik:

- motivovaný správce
- nejlepší příležitosti z celého světa
- vklad od 250 tisíc korun
- peníze kdykoliv k dispozici

Hlavní výhodou služby INVEST je správce, který je, díky odměně z nově dosaženého zisku, motivován dosahovat pozitivních výsledků. Další klíčové charakteristiky služby INVEST pak plynou z revoluční konstrukce tzv. mikrokontraktů – speciálních odvozených investičních nástrojů, které odpovídají tisícině standardního investičního nástroje. Díky těmto mikrokontraktům může správce i na menších klientských účtech investovat do všech aktiv a po celém světě.

Mikrokontrakty dále umožňují optimalizaci poměru zisku vůči podstupovanému riziku a investor tak obdrží vyváženější portfolio. Podle Ing. Štěpána Pírka, vedoucího oddělení Asset Management společnosti Colosseum, a.s. a hlavního správce programu INVEST Premium, jde o „nejlepší investici na trhu v poměru výnos/riziko“.

Další informace k programu INVEST Premium naleznete na www.colosseum.cz/

Společnost Colosseum, a.s. patří mezi nejvýznamnější české nebankovní obchodníky s cennými papíry se specializací na burzovní a OTC deriváty (komodity, Forex a CFDs). Na českém trhu působí společnost Colosseum, a.s. již od roku 1997 a je jedním z prvních obchodníků s cennými papíry s licencí na deriváty. Díky dlouholetým zkušenostem nabízí společnost Colosseum, a.s. individuální i korporátní klientele široké portfolio služeb od zprostředkování burzovních obchodů až po správu aktiv.

 

 

 

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Tiskové zprávy