Nehodová služba expanduje – nabízí řidičům nový unikátní produkt s jedinečným zážitkem

14.10.2010 | , Nehodová služba
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


14.10.2010 Společnost Nehodová služba s.r.o. připravila zcela nový revoluční produkt pro řidiče – kartu Premium, jež poskytuje nespočet služeb a výhod. Karta by se měla stát nepostradatelnou pomůckou každého majitele vozidla.

Od 20. října je možné ji zakoupit na e-shopu www.nehodovasluzba.cz, na všech pobočkách Nehodové služby anebo v distribuční síti benzinových stanic Pap Oil po celé České republice. Prvních deset tisíc kupujících navíc společně s kartou získá nezapomenutelný zážitek – řízení sportovního auta Porsche 911 na speciálně upraveném polygonu.

„Abychom oslovili ještě větší počet zákazníků, potřebujeme rozšířit nabídku a přinést další atraktivní produkty. Naše nová karta je rozsahem služeb ojedinělým produktem, který zatím nemá konkurence a poskytuje výraznou pomoc a úsporu finančních prostředků v řádech až několika desítek tisíc korun,“ vysvětlil Karol Novák, obchodní ředitel společnosti Nehodová služba s.r.o.

Majitelé karty získají například teoretický úvod Kurzu bezpečné jízdy, rychlou a nepřetržitou pomoc přímo u dopravní nehody a návaznou administrativní pomoc při likvidaci pojistné události, non-stop dispečink v případě potřeby, právní poradenství apod. Nespornou výhodou karty je ale také zapůjčení náhradního vozidla při odcizení vozu anebo v případě dopravní nehody, a to i tehdy, když je majitel karty jejím viníkem.

„Chtěl bych vyzdvihnout především možnost bezplatného zapůjčení náhradního vozu. Našim klientům poskytneme zdarma náhradní vůz až na 14 dnů v případě odcizení vozidla anebo po celou dobu opravy. Klientovi tak zajistíme absolutní mobilitu po celém území ČR. To nikdo jiný nenabízí. V rámci balíčku služeb je dalším bonusem Premium karty i bezplatný teoretický úvod ke Kurzu bezpečné jízdy,“ doplnil Karol Novák.

Úvod ke Kurzu bezpečné jízdy probíhá ve speciálním školicím středisku partnerské společnosti. V rámci jedné hodiny se účastník teoreticky naučí, jakým způsobem jezdit ekologicky a ekonomicky s minimální spotřebou paliva a snížením emise CO2. Navíc bude seznámen s problematikou bezpečné a defenzivní jízdy, aby byl jako řidič schopen včas rozpoznat dopravní rizika a předem připravit plán pro odvrácení nebezpečí.

V případě zájmu může klient Nehodové služby s.r.o. absolvovat i úplný Kurz bezpečné jízdy spojený s praktickou částí. Na výběr má několik variant s různými tématy výuky. I tyto kurzy pořádá Nehodová služba spolu s partnerskou společností MAX CARS a svým klientům poskytuje slevu ve výši 10 procent.

„Cílem Nehodové služby není pouze řešení dopravních nehod, ale i jejich prevence. Proto rozšiřujeme naše služby i o přímé učení řidičů. Každý řidič se umí lépe vypořádat se situací na silnici a mnohdy i zabránit dopravní nehodě, pokud je na ni připraven. MAX CARS patří mezi přední školitele v tomto oboru, a jsem proto velmi rád, že jsme se na společném projektu domluvili,“ dodal Karol Novák, obchodní ředitel společnosti Nehodová služba s.r.o.

Držitel karty Premium navíc díky účelnému balení získá i ucelený podrobný manuál, který mu v případě dopravní nehody může výrazně pomoci. Přehledný popis jednotlivých kroků řešení dopravní nehody usnadní řidiči i ve stresovém vypětí jednat prakticky a efektivně.

Karta Premium garantuje řidičům maximální péči Nehodové služby, a to nejenom v případě dopravní nehody, ale i v průběhu celého roku. Úplný rozsah služeb, které karta Premium nabízí, naleznete v tabulce níže.

Autor článku

Tiskovka  

Články ze sekce: FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT