Běžný spořicí účet od Volksbank CZ online s finanční podporou!

18.10.2010 | , Sberbank CZ
Tiskové zprávy


Od října 2010 nabízí Volksbank možnost založit si Běžný spořicí účet přes internet. Na podporu nového prodejního kanálu poběží od poloviny října kampaň, jejíž součástí je online hra Modří králíci s mottem „Vyhraj počáteční vklad na svůj účet“. Pokud si ji klient zahraje před založením účtu, získané body mu budou na nově otevřený účet připsány ve formě finanční odměny, která může činit až 750 korun.

 „Založení Běžného spořicího účtu přes naše webové stránky je velice snadné, rychlé a bezpečné. Poté, co zájemce vyplní online formulář s kontaktními a identifikačními údaji, do deseti pracovních dnů obdrží poštovní zásilku obsahující předvyplněný návrh na uzavření smlouvy spolu s pokyny, jak dále postupovat, CD se základními informačními materiály včetně Všeobecných obchodních podmínek a samozřejmostí je i předplacená zpáteční obálka,“ uvedl Petr Žibřid, ředitel marketingu a komunikace Volksbank CZ, a dodal: „Pro bezpečné přihlášení do internetového bankovnictví majitel nového Běžného spořicího účtu zdarma obdrží elektronický klíč, tzv. token a návod, jak s ním pracovat.“

Kampaň na podporu online verze Běžného spořicího účtu bude probíhat na internetových serverech pomocí bannerů a pay per click reklamy.

Cílem zábavné hry od Volksbank je uhlídat si svůj chov modrých králíků před škodnou v podobě vlků a orlů a zároveň je pomocí zaměřovače a pětikoruny proměnit v bonusové body. Získaný bonus připíše Volksbank hráči na nový Běžný spořicí účet založený po odehrání hry přes internet. Autorem hry je společnost ET NETERA.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy