Nechte si poradit, jak výhodně a bezpečně zhodnotit své peníze

01.11.2010 | , Komerční banka
Tiskové zprávy


Stále častěji si uvědomujeme, jak důležité je pravidelně zhodnocovat své peníze. K tomu účelu většinou využíváme krátkodobá spoření, která nám ale nepřinášejí dostatečně vysoký zisk.

Daleko vyšších výnosů dosáhneme s jinými produkty v delším časovém horizontu. Jak ale zvolit tu nejlepší strategii? Našli jsme řešení – Investiční kalkulačku Komerční banky.

Komerční banka spustila Investiční kalkulačku na svých internetových stránkách v letošním roce jako vůbec první banka na českém trhu. Jedná se o unikátní aplikaci, která vám během několika málo minut navrhne, jaké spořicí a investiční produkty využívat, abyste si v určeném období naspořili vámi požadovanou částku.

Práce s aplikací je přitom velice jednoduchá. Stačí, když do ní zadáte částku, kterou plánujete pravidelně spořit nebo jednorázově investovat, a také svou představu, kdy budete chtít peníze použít pro své potřeby a v jakém množství. Velkou výhodou je, že Investiční kalkulačka již předem počítá i s faktem, že některé ze spořicích nebo investičních produktů již vlastníte.

Kalkulačka vámi zadané údaje vyhodnotí a navrhne, které produkty nejlépe využít pro pravidelné spoření a kam své finanční prostředky investovat jednorázově. Návrh zároveň zohledňuje také maximální zisk z benefitů, jako jsou státní podpora nebo různá daňová zvýhodnění.

finance_v2.GIFTato informace ale ještě není konečná. Komplexnost Investiční kalkulačky totiž spočívá v tom, že je schopna spočítat celkový objem vašich finančních prostředků za vámi vybrané období. Záleží na vás, zda plánujete spoření na důchod nebo investici během kratší doby. Jednoduše zadáte počet let, po která chcete zhodnocovat své peníze, přidáte plánované výběry během daného období a získáte kompletní přehled o tom, kolik naspoříte z vlastních zdrojů, kolik bude činit předpokládaná státní podpora a jaké je celkové očekávané zhodnocení. A to vše i v grafickém zobrazení.

Investiční kalkulačka jistě zcela nenahradí roli osobního poradce, s ním si proto můžete sjednat schůzku přímo v aplikaci. Stačí, když do ní vložíte své telefonní číslo, pracovník banky vám zavolá a vy si můžete domluvit osobní schůzku. Poradci Komerční banky vám zdarma poskytnou konzultaci a společně vypilujete finanční plán do posledního detailu.
Nejtěžší na celé proceduře nakonec bude vymyslet, jak své peníze v budoucnu využijete.

 

Více informací se dozvíte zde

 

finance_Picture_22_png.jpg

 

 

 

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy