Na internetu přibude portál kolektivního nakupování s víkendovými pobyty a zážitky

01.11.2010 | , Slevotéka
Tiskové zprávy


27.10.2010 Na český trh v listopadu přijde první portál kolektivního nakupování specializovaný na víkendové pobyty a zážitky – www.slevoteka.cz.

Portál kolektivního nakupování www.slevoteka.cz bude nabízet víkendové pobyty z celé České republiky a zážitky z velkých měst – Prahy a Brna. Zákazníci budou mít možnost odpočinout si na pár dní v klidu mimo velká města a nebo zažít něco netradičního přímo ve městě.

Porál chce být alternativou k současné nabídce wellness, restaurací a kosmetických služeb, které využívají především ženy. Dnes se totiž tzv. groupon klony zaměřují spíše na ženy, portál www.slevoteka.cz chce oslovit jak muže tak ženy.

Ve víkendových pobytech se postupně objeví všechny regiony - Šumava, Krkonoše, Jižní Čechy, Beskydy, Vysočina, Jižní Morava, Jeseníky, Český ráj,... „Občas přijdeme s víkendovým pobytem v lázních nebo se zajímavým pobytem v Praze,“ naznačuje jednatel společnosti Lukáš Przybylski.

„Pokud jde o zážitky, lidé se mohou těšit na lety balónem, lekce golfu, zážitkovou kuchyni, zorbing, powerkiting, čtyřkolky a mnoho dalších aktivit. Vždy ale budeme přicházet se službami spojenými s nevšedními zážitky,“ doplňuje Przybylski.

Všechny služby budou mít výraznou slevou typickou pro portály kolektivního nakupování, tedy slevu 30 až 90 %.

Pokud nechcete propásnout první slevy, můžete se už nyní registrovat k odebírání newsletterů na www.slevoteka.cz nebo se stát fanouškem na www.facebook.com/slevoteka.

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Tiskové zprávy