Na konec roku 2010 přichází i vysvětlení (PF 2011)

31.12.2010 | , Finance.cz
MAKRODATA A EU


Alespoň poslední článek v tomto roce nemá s ekonomikou nic společného. Bilancujeme, poodkrýváme plány na další rok a přikládáme přání.

Milí čtenáři, děkujeme vám za přízeň projevovanou v průběhu celého roku 2010. Finance.cz navštěvovalo v průměru 250.000 uživatelů za měsíc. Vzhledem k tomu, že se nevěnujeme bulváru, zábavě, ani sportu a naše články jsou zřídkakdy vtipné, jde z vaší strany o úctyhodné číslo.

Uplynulý rok znamenal pro redakci především spouštění nových portálů. V květnu vznikly Firemnífinance.cz, v září pak Studentskéfinance.cz. Obsah obou portálů byl do té doby součástí Finance.cz.

Jelikož vznikl portál určený pro podnikatele a další portál pro studenty, napadne vás možná otázka, zda se budou Finance.cz touto tématikou do budoucna dále zabývat, nebo pro ně bude tzv. tabu.

I v roce 2011 bude našim hlavním posláním sdělování kvalitní informace. A to nejen prostřednictvím článků, ale i formou kalkulátorů, srovnání, přehledů či on-line dat. Tematickou základnou pro Finance.cz bude vše týkající se finančních produktů, důchodů, dávek a daní, vždy pevně zasazené do ekonomických souvislostí (makroekonomické články, články o finančním trhu). Ani pro podnikatele či studenty však nebude návštěva Financí.cz ztraceným časem. To nejzajímavější z těchto oblastí se u nás objeví, zájemci o detailnější informace pak mohou zavítat na Firemní nebo Studentské finance.

Pro rok 2011 chystáme plno novinek, které, jak doufáme, přispějí k ještě větší užitečnosti našeho serveru a zároveň zpříjemní čas strávený na našich stránkách. V tuto chvíli můžeme prozradit novou kalkulačku, která vám usnadní výběr osobního konta nebo unikátní aplikaci, která vám pomůže při výpočtech daní i sociálního a zdravotního pojištění.

Za celou redakci přeji šťastný nový rok, klid v životě osobním, úspěch v tom pracovním!

PF 2011

Autor článku

Tomáš Skolek


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: MAKRODATA A EU