Investiční tipy FINANCE Zlín, a.s. v roce 2010

19.01.2011 | , FINANCE Zlín, a.s
Tiskové zprávy


Zajímá Vás, jak úspěšné jsou investice, které pro naše zákazníky vyhledáváme, a na které je pravidelně upozorňujeme v investičních profilech?

Zvažujete, zda se vyplatí stát zákazníkem FINANCE Zlín, a.s.? Pak čtěte dále, rozhodně se máme čím pochlubit!

Pro lepší orientaci jsme pro Vás vytvořili přehlednou tabulku, ve které naleznete veškeré sledované společnosti. Seřadili jsme je sestupně podle výše zhodnocení dosaženého za dobu od zveřejnění investičního profilu do 4.1.2011. Tyto hodnoty můžete porovnat s vývojem vybraných akciových indexů, německým DAX, americkým S&P 500 a českým PX. Průměrné zhodnocení „našich“ investic je více než pětinásobné (57,09%) v porovnání s průměrným ročním růstem těchto tří indexů (10,96%). Seznam investičních profilů včetně data zveřejnění naleznete na www.financezlin.cz v sekci cenné papíry\sledované společnosti. Pro naše zákazníky jsou tyto informace přístupné zdarma a bez jakýchkoliv omezení.

 

Logo_doplnkove.jpg

 

Až na několik málo výjimek jste na investicích vybraných našimi odborníky mohli doslova zbohatnout. Investorskou perlou se v posledních dnech roku 2010 stala čínská společnost KINGHERO s přepočteným ročním zhodnocením více než 300%. Investice do těchto akcií potvrdila naše očekávání a završila tak úspěšný rok pro zákazníky FINANCE Zlín, a.s.

 

Tabulka zhodnocení akcií společností, na které byly v roce 2010 zpracovány investiční profily

tabulka.jpg

Zhodnocení akcie je spočítáno jako podíl kurzu ke dni 4.1.2011 a kurzu akcie ke dni zveřejnění daného profilu na našich webových stránkách www.financezlin.cz. Ve výpočtu jsou zohledněny vyplacené dividendy. Zhodnocení p.a. zahrnuje údaje získané přepočtením předchozího sloupce tabulky do roční báze z důvodu lepší srovnatelnosti jednotlivých investic.

Výsledky roku 2010 tak navázaly na úspěch z roku předchozího, kdy konzervativní akcie si na roční bázi připsaly 44 %, růstové 95,9 % a agresivní skvělých 123,6 %!

Pokud chcete být i nadále úspěšní ve svých investicích, neváhejte nás kontaktovat. Jistě pro Vás dokážeme nalézt nějakou další investorskou perlu!

 

 

 

 

 

 

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy