Díky Lidlu koupíte In-kartu ČD o čtvrtinu levněji

31.01.2011 | , Studentskefinance.cz
STUDENT


Řetězec Lidl navazuje na úspěšnou spolupráci s Českými drahami a svým zákazníkům nabídne ke koupi poukázku na zlevněnou In-kartu se slevou IN 25 za 419 Kč. Lidé tak budou moci cestovat vlakem po celý rok o čtvrtinu levněji. Voucher bude k dostání u pokladen ve všech prodejnách Lidl v termínu od 3. února do 6. března 2011.

Ti, kteří nabídku řetězce využijí, ušetří dokonce dvakrát. Poprvé hned při zakoupení poukázky, jelikož tato In-karta běžně stojí 550 Kč a díky Lidlu si ji mohou lidé pořídit o 131 Kč levněji. Pak stačí odevzdat vyplněnou žádanku, fotografii a voucher z Lidlu na jakékoliv pokladně ČD, kde kartu vyhotoví.

Druhá úspora je již pevně spojená se samotnou kartou a slevou IN 25, ta zákazníkům zajistí celoroční cestování s Českými drahami s pětadvacetiprocentní slevou. Tu lze uplatnit na jednosměrné, zpáteční i traťové jízdenky (týdenní, měsíční i čtvrtletní).


Dva tisíce kilometrů zdarma


Kromě těchto výhod připravil Lidl ve spolupráci s Českými drahami pro zájemce také soutěž o deset Kilometrických bank. Stačí si tipnout správnou odpověď na otázku: „Kolik Kilometrických bank se prodá u všech pokladen ČD v únoru a březnu?“. Výherci pak budou moci procestovat v rámci ČR 2000 km zdarma.


Při poslední akci se prodalo přes 6700 jízdenek


Při podzimní akci nabídl řetězec svým zákazníkům na 17. listopadu zvýhodněné jízdenky ČD NET LIDL za 199 korun. „Během pouhých 13 dnů se prodalo více než 6700 jízdenek. Téměř sedmina z lístků našla své majitele hned první den, kdy šly do prodeje,“ připomněla Sandra Kipeťová, tisková mluvčí společnosti Lidl, a dodala: „Největší zájem o tyto jízdenky byl v Ostravě.

Autor článku

 

Články ze sekce: STUDENT