eBanka má 110 nových poboček

09.04.2003 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


eBanka má nyní přes 140 obchodních míst po celé republice. Pokladny České pojišťovny jsou od 7. dubna i pokladnami eBanky.

eBanka radikálně rozšířila počet obchodních míst. Doposud obsluhovala eBanka své klienty ve 32 klientských centrech (z toho 23 specializovaných na retailové klienty a 9 na podnikatele a malé a střední firmy). Od 7. dubna banka rozšířila počet míst o dalších 110. Jedná se o pokladní místa České pojišťovny, která se nyní stávají i pokladními místy pro vklady a výběry klientů eBanky. Celkový počet obchodních míst eBanky tak vzrostl na 142.

Obchodní místa eBanky rozšiřují možnosti komunikace s bankou. eBanka klientům automaticky nabízí soubor komplexních služeb přímého bankovnictví. Klienti standardně mohou využívat špičkové internetové, telefonní a GSM bankovnictví. Koncem roku 2002 získal každý klient eBanky svého bankéře, svého konkrétního partnera, na kterého se může kdekoli a kdykoli, tzn. i mimo pracovní dobu, obrátit. Nejnověji lze spravovat finanční prostředky také prostřednictvím kapesního počítače (tzv. PDA banking). Je tedy pouze na přání a rozhodnutí klienta jakou cestu komunikace s bankou zvolí.

eBanka je členem finanční skupiny České pojišťovny (přes 99,9% akcií drží v eBance Česká pojišťovna), nejsilnější finanční skupiny u nás. Konsolidovaný zisk finanční skupiny České pojišťovny za posledních šest let (1997-2002) byl více než 14 mld. Kč  a počet klientů je vyšší než 5 milionů.

Celkový počet klientů eBanky přesáhl 316 tisíc. Více než 78 tisíc klientů využívá Firemní a Osobní účty eBanky a z toho přes 36 tisíc klientů využívá i službu GSM Banking. 76 tisíc klientů je majiteli produktů v rámci programu ČP Finance a přes 158 tisíc klientů vlastní úvěrovou YES kartu.

Zdroj: tisková zpráva eBanky

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ