GE Capital bank nepovolí obtěžování klientů UB

15.05.2003 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


Od soboty 17. května, kdy na vybraných pobočkách GE Capital Bank začíná výplata náhrad vkladů, by měly hostesky firmy Demac na pobočkách GE Capital Bank přesvědčovat klienty banky, že je rozumné podepsat firmě plnou moc o tom, aby je Demac zastupovala ve všech jednáních o vyrovnání Union banky.

GE Capital Bank podala vyjádření jako reakci na informace, které se objevily v médiích v souvislosti s výplatami vkladů bývalých klientů Union banky v sobotu 17. května. Podle informací v médích měla na pobočkách Union banky firma Demac přesvědčovat klienty k podpisu plné moci pro zastupování v jednáních o vyrovnání Union banky.

Na svých obchodních místech GE Capital Bank však podobné aktivity při výplatách vkladů klientů Union banky nepovolila a ani je povolit nemůže. Přítomnost zástupců firmy Demac v prostorách svých obchodních míst GE Capital Bank považuje za nepřípustné. Mimo prostor obchodních míst však GE Capital Bank nemůže bohužel komunikaci této agentury a s klienty Union banky nijak ovlivnit.

Výplata pojištěných vkladů klientů Union banky není na činnost firmy Demac nijak vázána, tzn. případný podpis plné moci této firmě není v žádném případě podmínkou k provedení výplaty v GE Capital Bank.

Zdroj: tisková zpráva GECB

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ