Chytré investování? Zkuste to on-line

12.05.2011 | , Fio banka
Tiskové zprávy


Investování nemusí být tak obtížné, jak se na první pohled zdá. Důležité je najít partnery, kteří se orientují v situaci na českých i světových burzách a kteří vám poskytnou potřebnou podporu.

Při obchodování na burze nesete zodpovědnost za zhodnocování svých peněz - sami rozhodujete, jakou investiční strategii zvolit, kam a kdy investovat. Fio banka, největší český on-line broker, vám pro usnadnění rozhodování nabízí kompletní zpravodajský servis, rady analytického týmu nebo konzultace s makléři.

Stále online

Investovat můžete přes internet, telefonicky nebo na 57 pobočkách v ČR. Nejsnáze a nejpohodlněji lze ale investovat on-line z kteréhokoli počítače připojeného k internetu – nejen do akcií největších světových společností, ale i například do ropy nebo zlata.

Nízké poplatky

Výše poplatků ovlivňuje zisky z obchodování, cílem Fio banky je proto poskytovat investiční služby za co nejnižší poplatky. Vedení obchodního účtu je zdarma, stejně jako aplikace e-Broker. Poplatky platíte pouze za uskutečněný nákup nebo prodej.

Přesvědčte se, jak je investování snadné!

 

 

 

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy